Mainos

Juhannuksen vietossa on kuollut ainakin kuusi ihmistä

Juhannuksen onnettomuuksissa on kuollut ainakin kuusi ihmistä. Lisäksi yhtä miestä ammuttiin aattoiltana Ylivieskassa Pohjois-Pohjanmaalla. Poliisi kertoi aiemmin, että ampumahaavoja olisi saanut kaksi miestä.   

Lisäksi kahakassa useampi henkilö sai vammoja teräaseesta. Teosta epäillyt miehet pakenivat tapahtumapaikalta autolla, mutta poliisi tavoitti heidät myöhemmin Sievissä. Poliisi pysäytti miesten auton piikkimaton avulla ja otti heidät kiinni. Auton kuljettajaa epäillään lisäksi rattijuopumuksesta. Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa.   

Mikkelissä Lahdentiellä sattui lauantai-iltana ulosajo, kun henkilöauto lähti ohittamaan edellä ajavaa autoa ja suistui sen jälkeen tieltä. Neljä miestä vietiin sairaalaan. Heistä kaksi on vakavasti loukkaantuneita, ja kahden vammat ovat lievempiä. Silminnäkijöiden mukaan auto ajoi huomattavaa ylinopeutta, poliisista kerrotaan. Auton 19-vuotiasta kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.  

Savonlinnassa Etelä-Savossa kuoli 39-vuotias mies yöllä kahden henkilöauton rajussa kolarissa. Toinen autoista oli ajautunut jostain syystä väärälle kaistalle ja törmäsi vastaan tulleeseen autoon, joka yritti väistää. Autot sinkoutuivat törmäyksen voimasta 120 metrin päähän toisistaan.  

Kuopiolainen noin 20-vuotias mies löytyi elottomana poliisiauton kuljetustilasta juhannusyönä. Itä-Suomen poliisilaitoksen mukaan mies oli ollut kiinniotettuna ja häntä oltiin kuljettamassa Tahkovuorelta Kuopion pääpoliisiaseman poliisivankilaan. Mies löytyi kuljetuksen päätteeksi elottomana autosta, eikä häntä saatu elvytettyä. Hämeen poliisilaitos tutkii kuolinsyytä.  

Jyväskylässä nuori mies kuoli putkaan torstai-iltana. Miehen kuolinsyystä ei toistaiseksi ole tietoa.  

Seinäjokinen mies sai vakavia vammoja aattoiltana, kun häntä puukotettiin kaulan alueelle Seinäjoen rautatieasemalla. Poliisin mukaan uhrin tila on kuitenkin vakaa. Puukotusta tutkitaan tapon yrityksenä.

Vesiskootterilla veden varaan

Juhannuspäivän vastaisena yönä Oulujärvellä Kainuussa vesiskootterilla ajaneet nainen ja mies joutuivat veden varaan. Pelastuslaitoksen mukaan nainen saatiin pelastettua, mutta mies hukkui. Onnettomuuden syytä selvitetään.  

Juhannusaattona Nivalassa Pohjois-Pohjanmaalla löydettiin nuori mies hukkuneena kylpytynnyriin. Hän oli ollut viettämässä kavereidensa kanssa juhannusta Nivalan Järvikylällä. Mies oli kotoisin Pyhäjärveltä. Tapahtumassa ei epäillä rikosta.  

Lisäksi torstaina Kuopiossa löydettiin illalla mies hukkuneena mökkinsä rantavedestä.   

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.