Juhani Tammisen stylisti lupaa Novalla: Tulossa psykedeelinen asu

Juhani Tammisen pukeutuminen on yksi alkuviikon kuumista puheenaiheista. Tammisen asukokonaisuudet olivat esillä myös Radio Novan aamun lähetyksessä.

Juhani "Tami" Tammisen stylisti Jemina Hanhijärvi vieraili tiistaiaamuna Radio Novalla kertomassa Tammisen kisatyylin taustoja. Hanhijärvi paljasti myös, miten idea Tamin kalapaitaan oli syntynyt.

– Näin paidan pari kuukautta sitten yhdessä helsinkiläisessä tavaratalossa ja heti tiesin, että tuon haluan käyttää, kertoi stylisti Jemina Hanhijärvi paidan taustoja.

Stylisti kertoi saaneensa vapaat kädet Tammisen stailaamiseen. Usein inspiraatio asuihin lähteekin yhdestä tuotteesta, joka on osunut silmiin kaupassa. Myös keskiviikon USA-Suomi-ottelussa nähtävästä asusta Hanhijärvi kertoi salaperäisen vihjeen.

– Sanoisin, että huomisillan asu on psykedeelinen, lupasi Hanhijärvi.

Hanhijärven mukaan Tamminen pystyy laittamaan päälleen mitä vaan, eikä stailattavalla ole ollut suurempaa sanomista naisen valitsemiin asuihin. Hanhijärvi muistutti, että maanantai-iltana nähdyn kalapaidan laittaminen päälle on äärettömän itsetunnon merkki.

– Hän on niin vahva persoona, että hän pystyy mihin vaan. Hän pystyy lähteä ulos kameran eteen katsomatta peiliin.

Entä Tamin erikoinen solmioviritelmä? Mistä tämä oli peräisin, ja onko kyseessä kevään kuumin trendivillitys?

– En tiedä, onko se kuuminta hottia, jokainen voi itse päättää. Mielestäni peruskravatti ei sovi Tammiselle, joten piti keksiä jotain muuta. Otin kaksi kravattia ja lyhensin niitä hieman, kertoo Hanhijärvi Tamin kaulalla nähdystä värikkäästä solmiokokonaisuudesta.

Mitä mieltä olet Tamin kisatyylistä? Kommentoi alle!

Kuuntele koko haastattelu:Radio Nova

AVA / Siiri L'Ecuyer

Kuva: MTV3 MAX Sport

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja