Juhamatti Aaltosen paluuottelun avauserässä erikoisia osumia – Malte Strömwall väläytteli maalintekotaitojaan

Pelicansin ja KooKoon välisen ottelun avauserässä nähtiin erikoisia maaleja.

Pelicansiin palannut Juhamatti Aaltonen pääsi vain 20 pelatun sekunnin jälkeen nokikkain KooKoo-maalivahdin Samu Perhosen kanssa, mutta 33-vuotiaan hyökkääjän laukaus viuhui ohi maalin.

Pelicans meni kuitenkin nopeasti ensimmäisessä erässä 1-0-johtoon, kun Aaltosen ketju rakensi laadukkaan maalipaikan Mikko Kousalle, joka onnistui maalinteossa.

KooKoo nousi kuitenkin tasoihin, kun Pelicans-maalivahti Jakub Skarek törmäsi Kousan kanssa lahtelaisten maalin kulmalla kohtalokkain seurauksin. KooKoon Toni Suuronen riisti kiekon ja tuikkasi kiekon tyhjään maaliin.

Hetkeä myöhemmin ruotsalaistähti Malte Strömwall teki upean maalin, kun hän leikkasi hyökkäysalueella laidalta keskelle ja laukoi kiekon ohi Skarekin. KooKoo meni Strömwallin maalin myötä ottelussa 2-1-johtoon.

Pelicans nousi vielä 2-2-tasatilanteeseen, kun Kousa onnistui toistamiseen maalinteossa. KooKoo-vahti Perhonen seikkaili yrittäessään purkaa kiekon pois, mutta hukkasi kiekon ollessaan kaukana maalinsa suulta. Kiekko päätyi Artturi Toivolan kautta Kousalle, joka siirsi kiekon maaliin.

Hetken päästä Antti Tyrväinen ohjasi Pelicansin 3-2-johtoon.

 

Lue myös:

    Uusimmat