Joutuuko PSG luopumaan supertähdistään Neymarista ja Kylian Mbappesta alehintaan? Seura tarvitsee 170 miljoonan euron lisätulot, muuten kovat sanktiot uhkaavat

Ranskan Ligue 1:n ja jalkapallon Mestarien liigassa pelaava PSG saattaa joutua luopumaan jommastakummasta supertähdestään Neymarista tai Kylian Mbappesta, kertoo As.

Seura tarvitsee 170 miljoonan euron lisätulot, muuten Euroopan jalkapalloliiton Uefan asettamat sanktiot uhkaavat. PSG oli tuhlannut pelkästään Neymariin yli 200 miljoonaa euroa. Mbappen hintalappu oli 180 miljoonan euron luokkaa.

PSG oli vääristellyt sponsorisopimuksien summia, ja nyt Uefa on laittanut seuralle kovat vaatimukset. Jos se ei täytä vaatimuksia, ei seura pääse pelaamaan Mestarien liigaan.

Neymar ei ole viihtynyt Pariisissa, vaan haluaa palata takaisin Barcelonaan. Hän on jatkuvalla syötöllä antanut vinkkejä katalonialaisseuran suuntaan, että tahtoo palata. 

PSG on ylivoimaisessa sarjakärjessä Ranskan pääsarjassa. Mestarien liigan neljännesvälierissä se kohtaa Manchester Unitedin.

Lue myös:

    Uusimmat