Jousimiehen vuosihoroskooppi 2020

Vuosi 2020 on sinulle ammatillisesti varsin hyvää aikaa. Sinkkujousimiehille vuosi on puolestaan romanttista ja intohimoista aikaa!

Rakkaus

Parisuhteessa on tärkeää, että voitte luottaa toisiinne. Jos luottamusta ei ole tarpeeksi, et uskalla päästää kumppaniasi lähellesi ja voitte vähitellen kasvaa kauemmaksi toisistanne.

Varatkaa kiireidenkin keskellä yhteistä kahdenkeskistä aikaa, jolloin voitte keskittyä vain toisiinne ja parisuhteeseenne. Se kasvattaa yhteyttä ja luottamusta välillänne. Parhaimmillaan täydennätte toisianne ja muodostatte yhdessä toimivan parivaljakon.

Sinkkujousimiehille vuosi 2020 on romanttista ja intohimoista aikaa. Voit tavata kesällä ihmisen, joka panee sydämesi pamppailemaan tavalla, joka saa piintyneimmänkin sinkun ryntäämään suin päin parisuhteeseen. Jos olet juuri vastikään eronnut edellisestä suhteesta, sinun kannattaa kuitenkin jarrutella hieman ja opetella ensin elämään itsesi kanssa.

Perhe ja ystävät

Sinun välisi niin perheenjäseniisi kuin ystäviinkin ovat tänä vuonna erityisen lämpimät. Perheesi kokoonpanoon voi olla luvassa mukavia muutoksia. Perheesi voi nimittäin täydentyä uudella jäsenellä, joka voi olla yhtä hyvin ihmisvauva, eläinlapsi kuin jonkun perheenjäsenen uusi kumppani.

Työ ja ura

Vuosi 2020 on sinulle ammatillisesti varsin hyvää aikaa. Saat kevään aikana valmiiksi jonkin projektin joka olikin jo takkuillut tarpeeksi pitkään. Esimiehesi ja kollegasi ovat sinulle siinä suureksi avuksi. Jotkut jousimiehet saattavat vaihtaa työpaikkaa, tai perustaa ehkä aivan oman yrityksen.

Työtä vailla olevat jousimiehet suhtautuvat usein turhan negatiivisesti työn löytymiseen. Sinun kannattaakin muuttaa asennettasi. Kun uskot itseesi ja siihen, että löydät tarvitsemasi työpaikan, se myös tapahtuu.

Raha

Mitä enemmän sinä teet työtä, sitä enemmän myös ansaitset. Ole kuitenkin varovainen, jos ryhdyt tekemään sijoituksia. Sijoittaminen vaatii taitoa, ja jollei sinulla sitä ole, sinun kannattaa pyytää apua asiantuntijalta tai jättää sijoitusten tekeminen kokonaan muille.

Opiskelu

Sinun on tehtävä ankarasti töitä opintojesi eteen, jotta saavutat haluamiasi tuloksia. Välillä sinun vain voi olla vaikeaa keskittyä opintoihin, sillä niin monet muut asiat tahtovat viedä huomiosi. Eikä vähäisin niistä ole eräs erityisen kiinnostava opiskelukaveri. Voit kuitenkin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla, kun ryhdytte pänttäämään tentteihin yhdessä.

Hyvinvointi

Tänä vuonna sinun kannattaa pitää huumoria yllä. Se auttaa sinua selviämään silloinkin, kun terveydentilasi aiheuttaa sinulle huolta. Kiinnitä myös huomiota ravintoosi, ja muista liikkua tarpeeksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja