Joululahjat vielä ostamatta? Katso vinkit kaiken ikäisille!

Joululahjojen ostaminen saattaa joskus aiheuttaa päävaivaan, mutta MTV.fi kokosi yhteen lahjaideoita lapsesta vaariin. Mukana on lähes ilmaisia lahjaideoita, edullisia sekä myös ökyrikkaiden lahjatoiveita.

Vielä on aikaa ostaa läheisimmille upeita lahjoja. MTV.fi kokosi yhteen lahjaideat jokaiseen makuun.

Lahjaideat

Aikuiseen makuun

Isovanhemmille lahjojen ostaminen tuntuu aiheuttavan pääasiassa eniten työtä aivonystyröille. Tutkimuksen mukaan aikuiseen makuun sopivat muun muassa kirjat. Mitkä muut lahjat saavat heidät innostumaan. Nämä joululahjat ovat aikuiseen makuun.

Miehien mielestä naiselle lahjanostaminen on usein haastavaa. Naiselle saa kuitenkin upeita lahjoja alle 20 eurollakin. Katso ihastuttavat lahjavinkit naiselle . Naiset ovat myös vinkanneet itse muutaman kauneustuotteen, jotka ovat toimivia joululahjaideoita. Tämän kauneustuotteen suomalainen nainen toivoo lahjaksi!

Kannattaa lahjaksi todella ostaa vaatteita? Saako vaatteita antaa joululahjaksi? Asiantuntija vastaa.

Jos miehet pähkäilevät naisen lahjan edessä, on tilanne lähes sama myös toisinpäin.

Muun muassa Verkkokauppa.com, Gigantti ja Stockmann vinkkasivat 10 suosituinta lahjaideaa tekniikan osalta.

Lapsille

Lapselle voi ostaa lahjaksi esimerkiksi oleskeluasun ja askartelutarvikkeita alle 20 eurolla.

Rahapussin nyörit suoriksi!

Ökyrikkaiden lahjaideat saattavat osalle tuntua aivan älyttömiltä ideoita, mutta ajoittain saa toki haaveilla myös erikoisistakin asioista.

Lähes ilmaiset lahjaideat

Aina ei välttämättä halua tuhlata joululahjoihin paljon rahaa. Tällöin hyviä ideoita ovatkin muun muassa kuvakollaasin kokoaminen. Katso muut jopa ilmaiset vinkit.

Voit myös halutessasi valmistaa kaikille sopivia jouluherkkuja. Gluteenitonta joululeivontaa: Tee jouluksi kaikille sopivia herkkuja!

Lahjan paketointi ja vastaanotto

Voit leipoa ystävällesi esimerkiksi pipareita ja viedä ne hänelle upeassa paketissa. Joululahjoja ei myöskään aina tarvitse paketoida samalla tavalla.

Joululahja ei aina välttämättä ole mieluisa, mutta viestintäviraston vinkeillä osaat takuulla kommentoida juuri oikein.

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat