Mainos

Joulu suurine odotuksineen voi aiheuttaa parisuhdekriisin: "Kyllä juhlapyhät tuppaavat näkymään tilastoissa"

8:00

Pyhät ja joulu suurine odotuksineen saattavat rasittaa parisuhdetta. Apua voisi saada vaikkapa parisuhteen joulukalenterista. 

Joulukuu ensimmäisenä päivänä moni avaa suklaakalenterin, mutta millainen on parisuhteen joulukalenteri? Huomenta Suomessa 1.12.207 avattiin kalenterin ensimmäinen luukku, jossa pareja kehotettiin palamaan suhteen alkuun ja muistelemaan suhteen alkua. 

Kalenterin ovat luoneet vs. perheneuvoja Tea Talhola Nurmijärven perheasiain neuvottelukeskuksesta sekä johtava perheneuvoja Jarno Hellström Hyvinkään-Riihimäen alueen perheasiain neuvottelukeskuksesta.

Kalenteria julkaistaan nyt viidettä kertaa. Sen suosio on yllättänyt.

– Meiltä pyydettiin vähän tällaista joulun "kriisipakettia", kun tiedossa on, että joulun- ja muina loma-aikoina parisuhde saattaa kriisiytyä, Hellström  kertoo.

Ajatus suhdeongelmien ruotimisesta joulun alla ei tuntunut mukavalta, jolloin Talhola sai idean positiivisesta, parisuhdetta vahvistavasta kalenterista.

Pyhät ja joulu suurine odotuksineen saattavat rasittaa parisuhdetta.

– Kyllä juhlapyhät tuppaavat olemaan sellaisia, että ne näkyvät tilastoissa, usein niin, että juhlapyhien jälkeen tulee yhteydenottoja enemmän, Talhola sanoo.

Millaisia asioita kalenterista vielä paljastuu? Vaikeutuvatko tehtävät joulua kohti? Katso keskustelu ylhäältä!​​​​​​​

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.