Joukkuekaverit, yleisö, media – Puljujärvelle kovia kehuja: luotsi vihjasi jo tulevaisuudesta

Jesse Puljujärvi iski NHL-uransa ennätyspisteet 1+2 Edmonton Oilersin 5–2-voitossa Vancouver Canucksia vastaan. Ottelun ykköstähdeksi valittu suomalainen keräsi kehut niin joukkuekavereiltaan, päävalmentajaltaan, medialta kuin yleisöltä.

– Hän pelasi hämmästyttävän ottelun meille. Hän oli fyysinen laitojen lähellä, voitti kaksinkamppailut ja näytti itsevarmalta, Edmontonin päävalmentaja Todd McLellan suitsutti NHL:n verkkosivujen mukaan.

– Hänellä on kirkas tulevaisuus täällä Edmontonissa. Meidän täytyy pitää vain kehitys oikeassa suunnassa, luotsi jatkoi.

4–2-maalin Puljujärven kanssa tyylitellyt ja limpun sisään iskenyt Oilers-hyökkääjä Leon Draisaitl kuvaili suomalaisen peliä upeaksi.

– Se taisi olla häneltä paras peli, jonka olen nähnyt. Kaikki ovat iloisia hänen puolestaan, Draisaitl kehui Edmontonin Twitter-tilillä.

Edmontonilla oli viikon ottelutauko ennen Vancouver-koitosta. Yhdysvaltalaishyökkääjä Patrick Maroon naureskeli, että Puljujärvi käytti sen ajan hyödykseen.

– Tiedämme, että hän luisteli tauon aikana. Hän saa palkintoa maalille menemisestään. Hän maalaa meille isoja maaleja ja pelaa vahvasti, Maroon ylisti.

Monien fanien Twitter-kehujen lisäksi Puljujärvi keräsi kunniaa myös mediassa.

– Puljujärvi johti Edmonton Oilersin voittoon Vancouver Canucksista, Edmonton Sun otsikoi.

– Jesse Puljujärvi on nyt 19 ja hän on alkamassa hoksata asioita jäällä ja jään ulkopuolella Oilersissa, Sporsnet puolestaan kirjoitti.

Lue myös:

    Uusimmat