Josefiina: Kaunista ja kepeää häämuotia klassiselle morsiamelle

Morsiuspukuliike Josefiina esitteli häämuotinäytöksessä klassisia morsiuspukuja, joiden helmat varastavat huomion. Katso kuvat ja video!

Lahtelainen morsiuspukuliike Josefiina toi häät.fi Fashion Show -näytökseen keväisen tuulahduksen kepeillä ja hulmuavahelmaisilla hääpuvuillaan. Josefiina tarjoili häämuotia klassista tyyliä rakastavalle morsiamelle, joka kuitenkin haluaa pukuunsa hauskoja yksityiskohtia.

Klassista ja kepeää morsiusmuotia

Olkaimettomat hääpuvut puvut pitävät edelleen pintansa morsianten suosiossa. Tänä keväänä kapeita pukuja kaunistaa tyköistuva yläosa yhdistettynä katseen kiinnittävään merenneitohelmaan.

Trendikkäissä morsiuspuvuissa käytetään erikoisia materiaaleja ja pukujen linjat ovat mieleenpainuvia. Näissä unelmaluomuksissa morsian näyttää aivan kukkaisprinsessalta. Valkoiseen pukuun voi tuoda lisäsäväyksen värikkäällä hääkimpulla.

Näyttävät helmat hulmuavat

Tänä keväänä morsiamen ei tarvitse tyytyä tavanomaisiin hääpukuihin. Näissä luomuksissa kiinnitetään erityistä huomiota helmoihin, jotka ovat entistäkin näyttävämpiä. Pukujen rönsyilevissä alaosissa nähtiin niin kirjailuja kuin höyheniäkin.

Varsinkin tylli ja sifonki koristavat helmoja, mikä tekee asuista ilmavia ja keveitä. Huntu on hieman menettänyt suosiotaan, mutta pitkien laahusten kanssa ei lisäkoristuksia juuri tarvitakaan.

Lisätietoja: www.josefiina.fi

Josefiina häät.fi Fashion Show 2010 -näytöksessä:

Lisää hääpukumuotia MTV3 Katsomossa

Teksti: MTV3 Helmi

Kuvat: Suomen Messut

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja