Jose Mourinhon tilalle huhutaan tuttuja ManU-miehiä, mestaripelaaja tyrmää järjestelyn – "Seura ei saisi koskaan olla tässä asemassa"

Jalkapallon Valioliigassa pelaavan Manchester Unitedin ei pitäisi nimetä vain väliaikaista manageria pois potkitun Jose Mourinhon tilalle, entinen ManU-pelaaja Darren Fletcher arvioi. 

United teki tiistaina kovan ratkaisun, kun se antoi lähtöpassit Mourinholle, joka oli johdattanut suurseuran sen huonoimpaan starttiin Valioliigassa 28 vuoteen. 

Reutersin mukaan seuran lähellä oleva lähde on kertonut, että entinen ManU-pelaaja Ole Gunnar Solskjaer ja seuran entinen apulaisvalmentaja Mike Phelan luotsaisivat seuraa väliaikaisesti kauden loppuun. 

Fletcherin mielestä tämä ratkaisu olisi huono. 

– Manchester United ei saisi koskaan olla tässä asemassa, seurassa 12 vuoden aikana viisi liigatitteliä voittanut Fletcher kommentoi. 

– He melkein hyvästelevät tämän ja myös ensi kauden, sillä jos he palkkaavat taas uuden valmentajan ensi kesänä, hänelle ei jää paljon aikaa tutustua pelaajiin. On vaarana, että edessä on taas kaksi uudelleenrakentamisen kautta, nykyään Stokea edustava Fletcher lisää. 

Vedonlyöjien suosikki uudeksi ManU-manageriksi on Tottenhamin peräsimessä oleva Mauricio Pochettino

ManU on liigassa kuudentena, peräti 19 pistettä perässä kärkiseura Liverpoolia.

Lue myös:

    Uusimmat