Jose Mourinho toivoo palaavansa pian takaisin valmennushommiin – "Tiedän, mitä haluan"

Jose Mourinho sai joulun alla kenkää Valioliigassa pelaavan Manchester Unitedin peräsimestä. Mourinhon palvelukset herättävät paljon kiinnostusta, mutta mihin tahansa tehtävään portugalilainen ei hyppää.

Mourinho ehti luotsata ManU:a kahden ja puolen kauden ajan ennen lähtöpassejaan. Tulokset englantilaisen suurseuran peräsimessä eivät kuitenkaan vakuuttaneet, vaikka Mourinho luotsasi punapaidat toiseksi.

Alkukausi sujui kuitenkin Mourinholta ja ManU:lta karmeasti. Media revitteli koko syyskauden Mourinhon ja Paul Pogban tulehtuneilla väleillä. Loppujen lopuksi joukkueen sisäiset erimielisyydet ja karmeat peliesitykset johtivat Mourinhon potkuihin.

Mourinho on ollut nyt ilman töitä joulukuusta lähtien. Portugalilaisluotsi ei ole kuitenkaan vielä ikävöinyt liikaa kentän reunalle.

– En ikävöi mitään tällä hetkellä. Olen ollut vasta muutaman kuukauden ilman töitä. Valmistaudun koko ajan seuraavaa työtäni varten. En ole millään lomalla tai tekemisen puutteessa. Valmistan itseäni seuraavaan työhöni, Mourinho kommentoi BeIN Sportsille.

– Kun työskentelet joka päivä jalkapallon parissa, sinulla ei jää aikaa itsestäsi huolehtimiseen. Nyt olen käyttänyt viime kuukaudet siihen, että palaisin takaisin entistä valmiimpana.

Mourinho on saanut yhteydenottoja jo useilta seuroilta, mutta sopivaa joukkuetta tai työtarjousta ei ole vielä tullut vastaan. Mihin tahansa työtehtävään kokenut valmentaja ei hyppää.

– Haluaisin palata kesällä uuteen seuraan ja aloittaa uuden harjoituskauden. Tiedän tarkalleen, mitä en halua, minkä takia olen kieltäytynyt jo kolmesta tai neljästä työtarjouksesta. Tiedän, mitä haluan, eikä siinä ole kyse tietystä joukkueesta, vaan työn luonteesta ja mittasuhteista, Mourinho perustelee.


Lue myös:

    Uusimmat