José Mourinho sai potkut

3:31
Video: Dinamo Zagreb päätti José Mourinhon valmentaman Tottenhamin Eurooppa-liiga-kauden neljännesvälierissä.

José Mourinho on saanut potkut Tottenhamin päävalmentajan tehtävistä, lontoolainen jalkapalloseura kertoo tiedotteessaan.

Tottenham on vapauttanut palveluksistaan myös Mourinhon valmennusryhmässä toimineet Joao Sacramenton, Nuno Santosin, Carlos Lalinin ja Giovanni Cerran. Tottenhamin akatemiavalmentajana toiminut Ryan Mason vetää seuran mukaan edustusjoukkueen harjoitukset tänään, ja Tottenham aikoo päivittää tilannetta myöhemmin.

Portugalilainen Mourinho oli valmentanut Tottenhamia marraskuusta 2019 lähtien. Tottenham on tällä hetkellä Englannin Valioliigassa seitsemäntenä, ja Eurooppa-liigassa se putosi neljännesvälierävaiheessa Dinamo Zagrebia vastaan. Peliesitykset eivät tyydyttäneet seurajohtoa.

Tottenham oli viime kaudella Valioliigassa 14:ntenä, kun Mourinho otti komennon. Tuolloin hän onnistui luotsaamaan Tottenhamin kuudenneksi ja Eurooppa-liigan karsintoihin.

Mourinho on voittanut urallaan neljässä eri maassa yhteensä kahdeksan kansallista liigamestaruutta. Mestarien liigan yksi maailman meritoituneimmista jalkapallovalmentajista on voittanut Porton ja Internazionalen puikoissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja