José Mourinho antoi häkellyttäviä kommentteja pelaajastaan – paljasti tylyn keskustelun sisällön: "Kerroin hänelle jo pukuhuoneessa"

AS Roman portugalilaisvalmentaja José Mourinho antoi poikkeuksellisia kommentteja keskiviikkona pelatun Sassuolo-ottelun jälkeen. Roma jäi vieraissa 1–1-tasapeliin.

Itse tulosta enemmän Mourinhoa tuntui harmittavan yhden pelaajan käytös ja toiminta Sassuoloa vastaan. Konkariluotsi nostikin tämän poikkeuksellisella tavalla tikunnokkaan pelin jälkeisessä lehdistötilaisuudessaan.

– Olen pettynyt, koska koko joukkueen antama panos joutui yhden pelaajan epäammattimaisen asenteen pettämäksi. Hän petti kaikkien muiden tekemän työn, Mourinho sätti.

Mourinho ei suostunut paljastamaan suoraan, kenestä hän puhui niin tuomitsevaan sävyyn. Corriere dello Sportin mukaan tuo pelaaja olisi ollut hollantilainen laitapuolustaja Rick Karsdorp.

– Kerroin, että hänen pitää tammikuussa etsiä itselleen uusi seura, Mourinho latasi.

– Kerroin hänelle siitä jo pukuhuoneessa – se on jotain mitä en normaalisti tee, koska en puhu otteluiden jälkeen pukuhuoneessa. Minulla oli tänä iltana 16 pelaajaa ja olin tyytyväinen 15:een heistä.

Pistemenetykseen Mourinho suhtautui tyynemmin.

– Se oli piste vierasottelussa, ei voi sanoa, että tulos olisi negatiivinen. Olin yleisellä tasolla tyytyväinen joukkueen asenteeseen.

AS Roman Tammy Abraham siirsi vieraat ensin johtoon puskumaalillaan 80. minuutilla. Sassuolon Andrea Pinamonti kuitenkin mitätöi englantilaishyökkääjän osuman viisi minuuttia myöhemmin tasoituksellaan.

Ottelun kooste katsottavissa artikkelin pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat