Mainos

"Jos olet mies, lue tämä" – Ensitreffit-tähti jakaa parhaat parisuhdevinkkinsä

Ensitreffit-Pia jakaa hänen ja miehensä vuosipäivän kunniaksi tärkeän parisuhdevinkkinsä. 

Vuosipäivää miesytävänsä kanssa vastikää viettänyt Pia jakaa erityisesti miehille tärkeän parisuhdevinkkinsä.

– Hääpäivä tulossa ja sormi suussa? Vuosipäivä jo nurkan takana, etkä tiedä mitä tehdä? Jos olet mies, lue tämä. Jos olet nainen, lue tämä ja lähetä linkki sen jälkeen miehellesi (tai naisellesi). Nyt seuraa nimittäin neuvoja naiselta naiselle ja mieheltä miehelle, Pia alustaa.

Kirjoituksessaan Pia painottaa sitä, miten tärkeää on etukäteen puhua toiveista ja haaveista, jottei suuret odotukset särkyisi.

– Kun meidän ensimmäinen vuosipäivämme lähestyi, kerroin avoimesti, että minusta olisi ihanaa juhlistaa tärkeää etappia jotenkin. Ehdotin, että järjestäisimme vuosipäivän ohjelman vuorotellen. Hän ensimmäisenä vuonna, minä seuraavana. Tekemisen ei tarvitse olla mitään elämää suurempaa luksusta, yhdessä oleminen on tärkeintä, Pia kirjoittaa. 

Pialla onkin miehille yksi tärkeä neuvo. Sen sijaan, että naiset olettaisivat miehensä järjestävän vuosipäivälle jotakin ohjelmaa, kannattaa toiveista keskustella. 

– Puhukaa toisillenne. Keskustelkaa toiveista, haaveista, odotuksista ja romantiikan nälästä. Mitä juuri te kaipaatte? Haluatteko juhlia vuosipäivää, onko hääpäivän vietolla väliä? Pia kirjoittaa. 

Kirjoituksessaan Pia luo tulevan juhlapäivän paineiden kanssa painiville puolisoille toivoa niin oman kuin sisarensa opettavaisten esimerkkien kautta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa Pia meni naimisiin Jussin kanssa. Pari kuitenkin erosi ohjelman lopussa. Viime kesänä nainen tapasi nykyisen rakkaansa. Pari on viihtynyt tiiviisti yhdessä vuoden päivät. 

Pian blogin voit kokonaisuudessaan lukea täältä.

Ensitreffit alttarilla kolmas kausi alkaa syksyllä AVAlla!

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.