Ensitreffit-pari Ville ja Anniina viettävät neljättä hääpäiväänsä: "Unelmilla on välillä tapana toteutua"

Jatkuvatko terveelliset elämäntavat Olet mitä syöt -kuvausten jälkeen? Näin Anniina ja Ville vastaavat 2:53
Anniina ja Ville olivat mukana myös Olet mitä syöt -ohjelmassa vuonna 2021.

Ville ja Anniina menivät naimisiin Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudennella kaudella vuonna 2019. Pariskunta viettää jo neljättä hääpäiväänsä. 

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kuudennelta kaudelta tutut Anniina ja Ville Manner menivät sarjan myötä naimisiin vuonna 2019. Pariskunta viettää tänään 23.5. neljättä hääpäviäänsä. 

Anniina julkaisi pariskunnan yhteisestä matkasta kuvia Instagramissa.

– Neljäs hääpäivä. Kahden yrittäjän perheessä ei aina arki ole mitään ruusuilla tanssimista. Työpäivät venyy ja paukkuu ja kotikin on sen näkönen. Onneksi on tänä vuonna löydetty keino viettää yksi ilta viikossa treffien merkeissä. Ja toki sillon tällön saadaan pieniä irtiottoja arjesta muutaman vapaapäivän vietossa. Kiitos Ville näistä kaikista hetkistä kanssasi!

– Tämä viikonloppu vietettiin Helsingissä ja tänään käytiin parin vuoden tauon jälkeen ns. ETA pyhiinvaelluksella. Ja miten ihana kohtaaminen ihan sattumalta osui kadulla kohdalle. Viikonlopun aikana "häätulppaanitkin" oli alkaneet sopivasti kukkia.

– Vuosi sitten juhlittiin hääpäivää isommin, läheisten kanssa. Yksi häiden kohokohdista itselle oli Joel Hallikaisen laulu kirkossa. Pienestä asti Pekko-leffoja katsoessa olen haaveillut siitä hetkestä, olettaen että sellainen unelma ei koskaan toteudu. Vaan niinpä toteutui ja niin käsittämättömällä tavalla unelmilla on välillä tapana toteutua, yleensä rakkaiden ja rakkauden voimin. Sinä vieläkö viivyt mun vierelläin aallot raueten iltaan kun taipuu, Anniina päättää kirjoituksensa. 

Pariskunta kertoi MTV Uutisille Dingo-musikaalin mediatilaisuudessa 3. toukokuuta, että töiden puolesta he ovat menneet tukka putkella jo monta vuotta, sillä molemmat ovat kasvuyrittäjiä omalla alallaan. Molemmat toivovat voivansa pitää tänä kesänä lomaa, ja Ville toivoo erityisesti, että saisi pidettyä sen terveenä.

– Viime vuonna pidin lomaa ja sairastin siinä koronan tunnollisena yrittäjänä. Haaveilemme myös, jos viimein saisimme talonrakennusprojektin käynnistettyä. Olemme olleet tänä keväänä sen osalta melko turhautuneita. Meinaa tila loppua kesken, niin ei tahdo viihtyä kotona sen takia. Unelmoimme siitä, jos saisimme viimeinkin hakun maahan, Ville kertoi.

Anniinan mukaan talon piirustukset ja rakennuslupa ovat olemassa, mutta materiaaleja on lähdetty miettimään uudelleen. Alun perin pariskunnan mielessä oli hirsitalo, mutta kustannussyistä on lähdetty miettimään, miten sitä saisi vielä kompaktimmaksi. Heillä on rinnetontti, jonne talo nousee kallion päälle.

– Vähän niin kuin saaristo, mutta meillä ei vain ole vettä missään, vain pelto, Ville naurahti.

Vaikka parin yhteinen taloprojekti on ottanut takapakkia, ei heillä ole ollut keskinäisiä ongelmia vieläkään.

– Ehkä ne tulevat enemmän ulkopuolisista asioista: tulee korona ja yleinen maailmantilanne vaikuttaa rakennusprojektiin ja siihen turhautuu. Sellaisia asioita, mihin ei voi itse periaatteessa vaikuttaa. Ne koettelevat myös yhteiseloa, Anniina kertoi.

Alla olevassa kuvassa Anniina on pariskunnan Popi-koiran kanssa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

    Uusimmat