Mainos

”Jos kuolen ennen sinua, lähetän taivaasta kukkia” – uskomaton yhteensattuma pikkutytön kuoleman jälkeen sai äidin hämmästymään

Pienen tyttärensä menettäneet vanhemmat löysivät merkin, joka auttoi heitä jaksamaan läpi surun. 

Kaikille tulee elämässä eteen hetkiä, jolloin surujen tai muiden ongelmien kanssa kamppailu käy niin suureksi, että elämä muuttuu lähes merkityksettömäksi. Näin kävi Billy ja Katie Anne Lesterille, jotka joutuivat vähän aikaa sitten käymään läpi elämää järisyttävän taistelun. He menettivät pienen tyttärensä syövälle. 

Vaikka suru vavisuttikin vanhempien elämään, se auttoi heitä myös katsomaan maailmaa uudesta näkökulmasta.

Tyttären rohkeus auttoi äitiä jaksamaan

Muutama vuosi sitten vanhemmat saivat kuulla ikävän uutisen, joka muutti heidän elämänsä kertaheitolla. Heidän pieni tyttärensä Bennett sairasti syöpää. Vaikka ennusteet kertoivat muuta, vanhemmat jaksoivat uskoa tytön paranemiseen, sillä he eivät voineet kuvitella elämää ilman pientä lastaan.  

Toivosta huolimatta heidän oli pakko valmistautua myös pahimpaan. Äiti halusikin valmistella tytärtään tulevaan ja kertoi hänelle taivaasta. Toisin kuin äiti luuli, tytär ei ollut peloissaan, päinvastoin.

– Äiti, jos kuolen ennen sinua, lähetän taivaasta kukkia, Bennet vastasi äidilleen.

Vanhempien toivo ei kuitenkaan riittänyt, vaan tyttö menehtyi lopulta sairauden uuvuttamana. Suuri menetys kadotti värit äidin elämästä, eikä hän uskonut enää koskaan tuntevansa iloa. Kaiken surun keskellä äiti toivoi saavansa merkin, jonka avulla hän jaksaisi taas jatkaa elämäänsä. Ehkä kukkia, joita hänen tyttärensä oli luvannut hänelle lähettää.

Äidin toive kävi uskomattomalla tavalla toteen, kun eräänä päivänä hänen siivotessaan hän löysi maton alta palapelin palan. Äiti oli ihmeissään, sillä he eivät omistaneet yhtäkään palapeliä, mutta huomattuaan, mitä pala esitti, hän kertoo ymmärtäneensä kaiken.

Palassa oli kuva kauniista kukkakimpusta. 

Lähde: Faithit

***

3:02

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.