Mainos

Jos joku tietää nolon salaisuutesi, se on hän – nämä asiat tunnistat, jos tapasit parhaan ystäväsi jo lapsena!

Kun tapaatte, tuntuu, ettette olisi olleet päivääkään erossa – ja silti voitte viettää aikaa puhumatta mitään, vain hiljaa istuskellen! Nämä asiat onnistuvat, jos olet tuntenut ystäväsi lapsuudesta saakka.

 1. Vaikka ette tapaisi kuukausiin, jokainen keskustelunne tuntuu alkavan siitä, mihin edellinen päättyi. Kuin aikaa ei olisi kulunut lainkaan!
 2. Olet läheinen perheesi kanssa, ja rakastat kumppaniasi yli kaiken, mutta kukaan ei voi tuntea sinua kuten lapsuudenystäväsi.
 3. Et voi koskaan teeskennellä mitään, jos lapsuudenystäväsi on paikalla. Hän tietää, jos huijaat – hänhän oli mukana, kun 14-vuotiaana väitit kirkkain silmin vanhemmillesi, ettet suinkaan yrittänyt karata ikkunan kautta bileisiin. Ja jos vanhempasi vaativat kaveriasi vahvistamaan tarinasi, hän teki sen silmäänsä räpäyttämättä.
 4. Ystäväsi tuntee perheesi, sukusi, ex-kumppanisi ja muut kaverisi. Lapsuudenystäväsi on viettänyt teillä niin monta iltaa, että hän on käytännössä adoptiosisaruksesi. Häntä oikeasti kiinnostaa, mitä äidillesi kuuluu!
 5. Ystäväsi on syönyt jääkaappisi tyhjäksi niin monesti, että tietää jo, millaisesta ruoasta pidät. Hän voi mennä baarissa tiskille tilaamaan sinulle juoman kysymättä, mitä otat. Hän tietää jo!
 6. Harva tarina tarvitsee taustaselontekoa, jotta siitä tulee ystäväsi mielessä ymmärrettävä. Voit sanoa hänelle vaikkapa: ”vuoden 2011 festarisäätö soitti”, ja hän tietää heti, kenestä on kyse.
 7. Sinulla on edelleen tallessa puolikas siitä ystäväkorusta, jonka ostitte 9-vuotiaina.
 8. Jos sinusta koskaan tulee rikas ja kuuluisa, tiedät, että ystäväsi kiristää sinua sillä yhdellä, nololla kuvalla, jonka hän on nuoruusvuosistanne säilyttänyt.
 9. Vaikka sinulla olisi valtavia huolia, ne unohtuvat, jos ystäväsi kärsii. Tunnet hänen tuskansa ja tekisit mitä vain, että hän voisi paremmin.
 10. Tiedät, mitä hänen pienet ilmeensä, eleensä ja tekonsa merkitsevät. Vastaako hän viesteihisi yhden sanan lauseilla? Hän on vihainen. Hierooko hän nenänvarttaan juhlissa? Keskustelukumppani ärsyttää häntä.
 11. Olette kokeneet kaiken yhdessä. Hän ei ole saanut sellaista murtumaa, josta sinä et olisi heti saanut kuulla; sinun sydämesi ei ole murtunut niin, ettei hän olisi ollut lohduttajana.
 12. Koska olette kokeneet niin paljon yhdessä, et häpeä enää mitään. Kaverisi näki jo nolon bändiposeerauksesi yläasteen kuvissa sekä sen, kun oksensit kengillesi glitterintäyteinen napapaita ylläsi. Mitä pahempaa tässä enää voisi sattua?
 13. Voitte viettää aikaa hiljaa, puhumatta ja tekemättä mitään, eikä se tunnu oudolta.
 14. Monet keskustelunne alkavat sanoilla ”muistatko silloin, kun…” Ne myös päättyvät nauruun.
 15. Jos ystäväsi on elämänmuutoksen myötä muuttanut kauas sinusta, hänen "omat" ystävät tietävät, että sinä olit hänelle se ensimmäinen bestis. Olet salaa kateellinen ystäväsi uusille kavereille.
 16. Teistä otettiin kouluaikana kaverikuva. Vaalit sitä kuin suurinta aarrettasi. Vaikka aikaa on kulunut 15 vuotta, kuva on kehyksissä jossakin päin asuntoasi.
 17. Ette ole toisillenne valheellisen kohteliaita, toisin kuin ihmiset, jotka ovat tavanneet vasta vuosi sitten. Sinä uskallat sanoa suoraan, jos ystäväsi on tekemässä virheen.
 18. Jos joku tietää sen yhden, kamalan ja nolon salaisuutesi, se on lapsuudenystäväsi.
 19. Hän tietää myös monet sellaiset salaisuudet, joita lupasit olla kertomatta kenellekään.
 20. Olette jo vitsailleet siitä, miten eläköidytte samaan palvelutaloon. Tai Malagalle, kun olette molemmat 89-vuotiaita. Mitä tahansa eteen tuleekin, aiotte olla ystäviä vielä silloin!


***

2:20

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.