Jos ei hyvällä, niin sitten pahalla: Nainen ei noudattanut poliisin pysähtymiskäskyä, koska "ajoi Priuksella"

0:18

Toyotan Prius-hybridillä ajaviin liitetään erityisesti Yhdysvalloissa runsaasti stereotypioita, jotka eivät rehellisyyden nimissä ole aina laisinkaan totta. Mutta kuten kaikkien autojen kohdalla, pieni vähemmistö voi pilata kunnollisten autoilijoiden maineen.

Viime sunnuntaina washingtonilaisen pikkukaupungin katuja partioinut konstaapeli kiinnitti huomionsa valkoiseen Toyota Priukseen, jonka omistajalla oli autonsa veroja rästissä. Poliisi luonnollisesti pyrki pysäyttämään ajoneuvon, mutta kuljettaja jatkoi matkaansa lain kourasta välittämättä.

Noin puoltatoista kilometriä myöhemmin kuljettaja pysäytti ajoneuvonsa punaisiin valoihin, jolloin konstaapeli yritti megafonin avulla käskeä kuljettajaa ajamaan sivuun, mutta ei saanut minkäänlaista reaktiota aikaan.

Katso pääkuvan videolta, mitä tapahtui Mersulle, jonka omistaja jäi kiinni pettämisestä.

Konstaapeli päätti lähestyä edelleen valoissa seisonutta ajoneuvoa jalkaisin. Kuljettajaksi paljastui 42-vuotias nainen, jota poliisi käskytti jälleen ajamaan sivuun. Naisen vastaus oli mykistävä.

– En. Ajan Priuksella. En aio ajaa sivuun tässä, nainen ilmoitti.

Toistaiseksi on epäselvää, millä tavoin hänen autonsa oli esteenä poliisin käskyjen noudattamiselle. Nainen ilmoitti ajavansa läheisen pankin parkkipaikalle, mutta tässä vaiheessa konstaapelille riitti ja hän pakotti naisen ulos autosta. Tämä ei kuitenkaan suhtautunut voimakeinoihin ymmärtäväisesti.

– Omistan pankkitilisi, omistan talosi, nainen huusi konstaapelille.

Kun poliisi tiedusteli naisen nimeä, vastasi tämä, ettei se kuulunut heille. Nainen ymmärrettävästi pidätettiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja