Mainos

Jos Alkon kauppa-auto toteutuu, nimiehdotuksia on valmiina iso liuta: Aikuisten jäätelöauto, Bussikalja, Viinamäen vaunu, Ryyppy, Rappioauto...

MTV Uutiset tiedusteli perjantaiaamuna lukijoilta ehdotuksia Alkon kaavaileman kauppa-auton uudeksi nimeksi. Ehdotuksia tuli laidasta laitaan, koostimme niistä parhaimmat ja pahimmat tähän.

– Pullopostiauto – voisi samalla hoitaa nurmikonleikkuun, vanhustenhoidon, lääkkeiden jakelun, jne. tms. - jaa.. nehän ei olekaan enää julkisen sektorin prioteettilistalla niin tärkeitä asioita, vaan yli 4,7 %:n vahvuisten juomien jakelu - toisin kuin muualla sivistyneessä maailmassa, kommentoi Jaakko.

 Ihanaa! jee! Vähänkun jäätelöauto mut aikuisille, intoilee Erik.

– Eikö noita oo joka kylässä. Isot pojat puhuvat "Trokareista", muistuttaa Juha.

Muita ehdotuksia: Linja-alko, viinaharmi, deekukiito, spugelinja, liuotinkiesi, morkkisbiili, Rappioauto, Kokonainen ja puolikas, Soppabussi, Keikkabussi, Kossubussi, Bissebussi, Alkobiili, Bussikaljaa, Räsänen, Kossunysse, Lestinheittäjä, Viinavankkuri, Alkovi, Märkäpaku, Pulibussi, Winebuss (äännetään kuten Kleinbuss), Viinamäen vaunu, Happovankkurit, Liikkuva haimasyöpä, Tippavaara, Korpikuusen kyynel, Ryyppy, Pontikkapyörä.

Toiveita myös auton tunnusmusiikista ehdotettiin.

Voin kuvitella kun jäätelöauton tunnarin tapainen limputus rupeaa naapurustossa kuulumaan ja 40-vuotiaat äijät kuulevat se ja huutavat että "viina-auto!" Ja ryntäävät oman talonsa edustalle hakemaan viikonloppuviinoja :D, Lauri kuittaa.

Tunnussävelmästä ehdotukset sinkoilivat Hectorista (Juodaan viinaa), Eppu Normaalin (Baarikärpänen) kautta Irwiniin (Ei tippa tapa).

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.