Jorma Uotisella ja Kristiina Elstelällä oli rakkaussuhde – Uotinen muistelee TTK-erikoisjaksossa: "Oli vähän sutsurellaa"

2:53
Jorma Uotinen muistelee suhdettaan Kristiina Elstelään.

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomari Jorma Uotinen paljastaa ohjelman erikoisjaksossa, että hänellä oli nuoruusvuosina rakkaussuhde näyttelijä Kristiina Elstelän kanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa rakastaville on luvassa sunnuntain 22.11. live-semifinaalilähetyksen peruuntumisesta huolimatta tanssintäyteinen ilta, kun MTV3-kanavalla esitetään ennennäkemätön erikoisohjelma täyden kympin tansseista kautta aikojen.

Erikoisohjelmassa kuullaan myös pieni paljastus, kun Jorma Uotinen kertoo, millainen on hänen suhteensa näyttelijä Kristiina Elstelään

– Minullahan on ihan sellainen tietty suhde Kristiina Elstelään omista nuoruusvuosistani, että sekin saattoi vähän vaikuttaa siihen kymppiin, Uotinen naurahtaa.

Meillähän oli oikein rakkaussuhde 1960-luvun lopulla, kun Kristiina tuli Porin teatteriin näyttelijäksi ja minä olin avustajana. Ja sitten oli vähän sutsurallaan, Uotinen paljastaa. 

Muistatko kuka sai TTK:n historian ensimmäisen kympin ja keneltä tuomarilta? Muun muassa se selviää Tanssii Tähtien Kanssa: Täyden kympin tanssit -ohjelmassa, jossa palataan TTK:n historian upeimpien, täydet kymmenen pistettä saaneiden tanssien pariin ja nähdään parhaita tansseja menneiltä 12 kaudelta vuodesta 2006 lähtien.

Erikoisjaksossa kuullaan myös ensimmäistä kertaa, mitä mieltä tuomarit ovat nyt menneistä huippuesityksistä. Muistelemassa mukana ovat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg sekä Jorma Uotinen.

– Koko syksyn poikkeuksellisessa tuotantotilanteessa olimme toki varautuneet pahimpaan eli lähetyksen peruuntumiseen, joka nyt valitettavasti kävi TTK:lle. Meillä on kuitenkin ilo pysyä TTK:n upeassa maailmassa myös tulevana sunnuntaina erikoisjakson voimin. Nyt TTK-fanit pääsevät näkemään, miltä menneiden kausien aikana kymppirivin saaneet tanssit näyttivät ja mitä tuomarikolmikkomme on niistä mieltä, Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vastaava tuottaja Kati Launiainen MTV:ltä kommentoi perjantaina.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja