Sunnuntaina luvassa ennennäkemätön Tanssii Tähtien Kanssa -erikoisjakso

MTV3-kanavalla sunnuntaina 22.11. klo 19.30 alkaen esitettävässä Tanssii Tähtien Kanssa: täyden kympin tanssit -erikoisohjelmassa nähdään upea katsaus TTK:n kaikkien kausien rakastetuimpiin tansseihin.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaa rakastaville on luvassa sunnuntain 22.11. live-semifinaalilähetyksen peruuntumisesta huolimatta tanssintäyteinen ilta, kun MTV3-kanavalla esitetään ennennäkemätön erikoisohjelma täyden kympin tansseista kautta aikojen.

Muistatko kuka sai TTK:n historian ensimmäisen kympin ja keneltä tuomarilta? Muun muassa se selviää Tanssii Tähtien Kanssa: Täyden kympin tanssit -ohjelmassa, jossa palataan TTK:n historian upeimpien, täydet kymmenen pistettä saaneiden tanssien pariin ja nähdään parhaita tansseja menneiltä 12 kaudelta vuodesta 2006 lähtien. Erikoisjaksossa kuullaan myös ensimmäistä kertaa, mitä mieltä tuomarit ovat nyt menneistä huippuesityksistä. Muistelemassa mukana ovat Jukka Haapalainen, Helena Ahti-Hallberg sekä Jorma Uotinen.

– Koko syksyn poikkeuksellisessa tuotantotilanteessa olimme toki varautuneet pahimpaan eli lähetyksen peruuntumiseen, joka nyt valitettavasti kävi TTK:lle. Meillä on kuitenkin ilo pysyä TTK:n upeassa maailmassa myös tulevana sunnuntaina erikoisjakson voimin. Nyt TTK-fanit pääsevät näkemään, miltä menneiden kausien aikana kymppirivin saaneet tanssit näyttivät ja mitä tuomarikolmikkomme on niistä mieltä", Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman vastaava tuottaja Kati Launiainen MTV:ltä kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat