Jori avautui ongelmistaan: Burnout, velkavankeus, liikuntakyvyttömyys

Jori A. Kopponen avautui BB-talossa vaikeimmista vuosistaan, jotka johtivat pahoihin taloudellisiin ongelmiin.

Julkkis Big Brother -talossa puhuttiin tänään maanantaina televisio-ohjelmista, joihin asukkaita on pyydetty. Nikon ja Johannan kanssa jutellut Jori alkoi muistella uransa kultavuosia 2008–2009, jolloin hän esiintyi laivalla 140 päivää vuodessa, kolme keikkaa päivässä.

– Se oli todella mahtava diili, mutta se kulutti loppuun, sain burnoutin. Kun tulin sieltä, en pystynyt esiintymään. Sitten siinä oli lama pahimmillaan. Se oli hirveä tilanne, sillä olin velattanut itseni niin kuin rikkaat ihmiset. Yhtäkkiä tulot puolittuivat ja velat pysyivät samoina. Minulla ei ollut enää elämiseen rahaa, Jori muistelee suosion vuosiensa jälkeistä aikaa.

Hän kouluttautui lopulta uudestaan ja meni töihin rakennuksille. Sitten hän kuitenkin rikkoi selkänsä ja joutui vuoteen omaksi liikuntakyvyttömänä.

– Olin kaksi vuotta liikuntakyvyttömänä kotona. Välillä oli parempia, välillä huonompia aikoja. En pystynyt tekemään mitään. Mulla ei ollut tuntoa mistään, puutuminen lähti jaloista ja lopulta en tuntenut vyötäröä ollenkaan. Kyllä siinä tuli paniikki, vaikka lääkärit sanoivat, että se johtuu vain siitä, että hermo painoi enemmän ja enemmän, Jori selitti.

– Mikään ei tuntunut oikein miltään. Elämä oli sellaista sumuista, koko ajan olin tokkurassa niistä lääkkeistä. En pystynyt työntämään edes lastenvaunuja. Luoja mitä elämää, hän muisteli.

Yksi pelastava tekijä Jorille oli Helsingissä sijainnut asunto, jonka hän sai myytyä.

– Se oli aika pelastus. Olin silloin huonoimmassa kunnossa, joten sain niillä rahoilla elettyä vähän aikaa normaalia elämää. Ulosotossa oli silloin kymppitonni, ja he alkoivat jo hermostua, sanoivat että laittavat asunnon vasaran alle. Viime hetkellä onneksi asunto meni kaupaksi ja sain maksettua ne ulosotot, Jori kertoi.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat