Jope Ruonansuun, 52, ja Mari-vaimon onni täydentyy iltatähdellä: Sukupuoli on yllätys

Koomikko Jope Ruonansuu iloitsee elokuussa koittavasta iltatähden syntymästä.

Uuden albumin 27. toukokuuta julkaiseva Jope Ruonansuu, 52, on pistänyt elämänsä uusiksi viimeisen vuoden aikana. Lihavuusleikkauksen ansiosta painosta on pudonnut nelisenkymmentä kiloa ja terveydentila on kohentunut huimasti.

Myös yksityiselämän puolella on odotettavissa ilouutisia, kun Jopen vaimo Mari synnyttää pariskunnalle iltatähden elokuussa.

Jope uskoo kohentuneen terveydentilan näkyvän erityisesti siinä, miten hän jaksaa olla mukana pienokaisen hoitamisessa.

– Se on tärkeä pointti, sillä ensialkuun se on sitä, että valvotaan. Pidän elokuussa lomaa, jotta pystyn olemaan mahdollisimman paljon kotona, hän sanoo.

Koomikon mukaan he eivät tiedä uuden tulokkaan sukupuolta, vaan haluavat pitää sen yllätyksenä syntymään saakka.

Ruonansuu pitää itseään kokeneena isänä, sillä hänellä on entuudestaan 20-vuotias tytär ja 6-vuotias poika. Erityisesti pojassa on nähtävissä viihdyttäjän elkeitä.

– Hän tulee heittämään lavalle kärrynpyöriä, kun on mukana keikoilla. Kerää sieltä aplodit ja tykkää siitä. Luultavasti se on samaa paloa, jota itsessä oli pienenä, Jope uskoo.

Kuopuksen syntymän jälkeen Ruonansuu palailee keikkalavoille takaisin syyskuun puolella. Hän on huomannut yritysten tilausten vähentyneen talouden taantuman myötä.

– Yrityskeikkailussa se näkyy. Viimeisen 5-7 vuoden aikana pikkujouluhommatkin ovat loppuneet lähes täysin. En viitsi ihan ilmaiseksi tehdä.

Yritystilaisuuksien sijasta Jope Ruonansuu on viihdyttänyt kansaa esimerkiksi konserttisalikiertueella.

– Niihin löytyy yleisöä. Ihmisten viihdetarve on jopa suurempi lama-aikana.

Tulevaisuudessa Ruonansuu saavat tuulta alleen.

– Sketsien tekeminen on alkanut jälleen kiinnostaa, Jope paljastaa.

Lue myös:

    Uusimmat