Joonas Saartamon ja Eija Ahvon ajatusleikki sai koskettavan käänteen Viiden jälkeen -ohjelmassa: "Joka sekunnista pitää olla äärimmäisen kiitollinen"

17:48
Eija Ahvo ja Joonas Saartamo kertoivat näyttelijäntyön muutoksista sekä siitä, mihin toisissaan tukeutuvat niin työssä kuin vapaalla

Näyttelijät Eija Ahvo ja Joonas Saartamo vierailivat perjantaina Viiden jälkeen -ohjelman uudessa Perheen kesken -osiossa.

Viiden jälkeen -ohjelman uudessa Perheen kesken -osiossa vierailivat perjantaina näyttelijät Eija Ahvo ja Joonas Saartamo.

Äiti ja poika ovat samalla alalla ja puhuivat ohjelmassa näyttelijäntyön muutoksista sekä siitä, mihin toisissaan tukeutuvat niin työssä kuin vapaalla.

Ahvo kertoi havainneensa, että on pian tehnyt töitä näyttelijänä jo 50 vuotta. Myös Saartamo on tehnyt jo pitkän uran. Äiti ja poika kertovat, että työskentelytavat ovat varsin erilaisia, joskin Eija sparraa toisinaan Joonasta, kun tämä hakee töitä self tapejen avulla.

– Ne ovat mahtava keino ylläpitää näyttelijän työtä, Joonas kehuu.

– Olen tottunut siihen, että myyn itse itseni, Eija pohti puolestaan syitä sille, miksei hän itse kuvaa vastaavia videoita.

Äiti ja poika puhuivat ohjelmassa kuitenkin myös muustakin kuin ammatistaan. Kaksikko pääsi muun muassa kuvailemaan toisiaan ajatusleikin kautta.

Lähetyksessä nähtiin paljon naurua muun muassa silloin, kun Eija julisti ajatusleikissä poikansa olevan kova saunoja. Heti seuraavan tehtävän kohdalla nähtiin kuitenkin liikuttava hetki, kun Joonaksen piti täydentää lause, jonka tuli alkaa sanoilla "joskus pelkään, että Eija".

– Katoaa pois, hän täydensi hetken pohdittuaan, jonka jälkeen studioon laskeutui hetkeksi hiljaisuus.

– Tarkoitan tällä nyt semmoista isoa teemaa, hän tarkensi.

Joonas arveli, että asioita on alkanut pohtia eri kantilta, kun hän täytti 40 vuotta.

– Sitä tajuaa, että joka sekunnista pitää olla äärimmäisen kiitollinen. Joka hetki on juhlaa, että saa olla elossa ja rakkaiden ympärillä, hän sanoi.

Ensi viikolla Perheen kesken -osiossa vierailevat poliitikot Eero Heinäluoma ja Eveliina Heinäluoma.

Mitkä ovat Joonas Saartamon parhaat lapsuusmuistot ja millaiset leikit äiti kielsi pojaltaan? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Viiden jälkeen arkisin kello 17.05 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja