Joonas Nordman kuittailee Esko Eerikäiselle tämän taustasta sekä urasta Hunks-tanssijana: "Kumpaa sinun perseessäsi on ollut elämäsi aikana enemmän..."

Joonas Nordman roastaa Esko Eerikäistä 1:52
Joonas Nordman roastaa Esko Eerikäistä kovin sanakääntein

Esko Eerikäinen nähdään kunniavieraana Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelmassa.

Joonas Nordman Show: Grillikausi -ohjelman toinen kausi alkoi viime viikolla MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomossa. Uuden kauden toisessa jaksossa roastaajien virkaa toimittavat Anitta Ahonen, Yasir Gaily, Kimmo Vehviläinen, Tomi Haustola ja Jenni Poikelus. Kunniavieraana puolestaan nähdään Esko Eerikäinen.

Roastin aloittaa illan isäntä Joonas Nordman, joka kertoo yleisölle, että Eerikäinen muutti Suomeen 11-vuotiaana ja oppi suomen kielen puolessa vuodessa. 

– Kun kuulin tuon, niin ajattelin, että vau, et sinä nyt mikään ihan täysi idiootti voi olla. Sitten tapasin sinut ensimmäisen kerran ja tajusin, että kyllä sinä voit, Nordman sanoo.

Nordman jatkaa kertoen, että Eerikäinen on tunnettu muun muassa siitä, että tämä tulee Kolumbiasta ja on tanssinut "eroottisessa miesten tanssiryhmässä" viitaten tämän uraan Hunks-tanssijana.

– Kumpaa sinun perseessäsi on ollut elämäsi aikana enemmän, huumeita vai spermaa? Ja kuinka vaikeaa on yrittää pitää niitä molempia sisällä samaan aikaan? Nordman laukoo.

Miten Eerikäinen reagoi Nordmanin heittoon? Katso yllä olevalta videolta!

Joonas Nordman Show: Grillikausi MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla perjantaisin klo 22.35. MTV Katsomo+ -tilaajille seuraavan viikon jakso ennakkoon.

Lue myös:

    Uusimmat