Jonne Virtanen hämmästyi nähtyään Sportin kokoonpanon – voimahyökkääjä murjaisi: "Silloin kannattaa lopettaa sata kertaa sadasta"

Sportin Jonne Virtanen:"Katsoin, että oli aika oikea päätös lopettaa" 3:05
Sportin Jonne Virtanen: "Katsoin, että aika oikea päätös lopettaa."

Jääkiekkouransa tähän kauteen päättävä Sport-hyökkääjä Jonne Virtanen oli vitsikkäällä tuulella ennen tiistaista Tappara-ottelua. 

Virtanen, 33, ilmoitti päätöksestään viime vuoden lopulla. Ennen tiistaista Tappara-ottelua uraa oli jäljellä kahdeksan pelin verran, sillä Sport ei yllä pudotuspeleihin. 

Voimahyökkääjä vitsaili, että hän sai päätökselleen vastaansanomattoman vahvistuksen tultuaan hallille ennen kamppailua, jonka rajusti vajaamiehinen Sport voitti yllättäen 3-2

– Kun tänä aamuna hallille tulin, niin katsoin, että molemmat Riskat (Filip ja Erik) pelaavat ylivoimaa ja itse en. Kyllä se siinä kohtaa tuli (selväksi), että on aika oikea päätös lopettaa. Sata kertaa sadasta: Jos kaksi Riskaa pelaa ylivoimaa ja itse et mahdu, niin silloin kannattaa lopettaa, Virtanen totesi C Moren haastattelussa. 

Virtanen puhui haastattelussa myös "löysällä meisselillä" pelaamisesta ja julisti tulevan mestarijoukkueen nimen. Katso SM-liigan väriläiskän haastattelu kokonaisuudessaan pääkuvan videolta. Alla maalikooste Tapparan ja Sportin välisestä ottelusta. 

Maalikooste: Tappara - Sport 6:09
Maalikooste: Sport yllätti Tapparan Tampereella tiistaina. 

Lue myös:

    Uusimmat