Jonna Tervomaa ja muusikkorakas: Uusi kokoonpano

Laulaja Jonna Tervomaa ja muusikkorakas Tokela ovat kaikessa hiljaisuudessa muodostaneet uuden kokoonpanon.

Laulaja Jonna Tervomaa on noin kolmen ja puolen vuoden ajan seurustellut Melrose-yhtyeen johtohahmo ja kitaristi-laulaja Mika "Tokela" Tuokkolan kanssa. Avoliitossa asuvaa paria yhdistää musiikki ja nyt kaksikko on pistänyt pystyyn myös uuden kokoonpanon, Tourettesin.

Kaksikon uuden kokoonpanon voi nähdä keikalla Helsingin juhlaviikoilla. Tourettes esiintyy Huvilassa 18. elokuuta ja juhlaviikkojen esitteessä iltaa kuvaillaan näin:

- Kahden itseänisen taiteilijan polut kohtaavat, ja Huvilassa todistetaan jotain ainutlaatuista. Jonna Tervomaan ja Melrosen johtohahmo Tokela ovat nyt Tourettes -aivan uusi kokoonpano ja sivuprojekti.

Juhlaviikkojen esittelyssä kerrotaan Tourettesin esiasteita kehittyneen jo syksyllä 2013 Tervomaan Eläköön-albumille sekä tulevalle Melrose-levylle.

MTV.fi tavoitti Tokelan, muta hän ei halunnut vielä tässä vaiheessa kommentoida Tourettesia.

Yhteinen ammatti yhdistää


Helmikuussa MTV:n Putous-ohjelmassa vieraillut Tokela kuvaili MTV.fin haastattelussa yhteisen ammatin yhdistävän paria ja heidän tekevän biisejä yhdessä.

Tokela kertoi myös ottaneensa Tervomaan lapsen ”kuin omakseen”. Tervomaasta tuli äiti edellisen suhteen aikana syksyllä 2009.

– Ymmärrämme toistemme duuneja tosi hyvin. Ei ole koskaan mitään eturistiriitoja, vaan komppaamme toisiamme ja annamme toistemme tehdä omat duunit. Olen lapsen varaisä, olen kumi-isä eli isäpuoli. Hän on minulle kuin oma lapsi ja erittäin rakas, Tokela kuvaili helmikuussa.

Lue myös:

    Uusimmat