Maalituomio oli liikaa – Pekka Virralta raju avautuminen tuomaritoiminnasta: "Tuomaripäällikkö Rönn on selittämässä mulle"

4:37
SaiPan päävalmentaja Pekka Virta raivostui tuomariston päätöksestä: "Rönn on selittämässä mulle..."

Jukurit ja SaiPa väänsivät 59 minuuttia ilman maaleja lauantai-illan SM-liiga-ottelussa. Kun maali syntyi, riitti siitä sitäkin enemmän puhuttavaa.

SaiPan päävalmentaja Pekka Virta ei voinut sulattaa tuomariston päätöstä hyväksyä maali. Virran rajun avautumisen voit katsoa yllä olevalta videolta.

Ottelun ratkaisu tapahtui ajassa 59.10, kun Jukureiden ruotsalaishyökkääjä Linus Nässen laukoi, ja kiekko lipui SaiPa-vahti Juho Markkasen varusteista maaliin. Osansa tilanteeseen oli myös Jukurien Joachim Rohdinilla, joka oli oli mailoineen survomassa kiekkoa verkkoon.

SaiPa haastoi maalin, mutta pitkän tarkastelin jälkeen tuomaristo päätti, että maali jää voimaan. SaiPa ei onnistunut tasoittamaan ottelua, joten pisteet jäivät Mikkeliin 1-0-voitolla.

Voit katsoa kuohuttaneen maalin alla olevalta videolta.

6:16

Ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa kuultiin Virran mielipide asiaan. Päitä ei silitelty, kun mestarivalmentaja antoi palaa. Kunniansa sai kuulla muun muassa SM-liigan erotuomarijohtaja Jyri Rönn.

– Tuomaripäällikkö Rönn on selittämässä mulle ja meille sitä, miten se ei vaikuta maalivahtiin, jos vähän lyö mahaan siinä kohtaa, kun sillä on kiekko hallussa, Virta aloitti.

Virran koko avautumisen näet pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja