Jokinen ja Kivi valitsivat Itävalta-ottelun parhaat Leijonat: "Kyllä tämä on Ollin vika"

Leijonat voitti Itävallan tyylipuhtaasti 3–0. Koko joukkue onnistui hienosti, ja ottelu oli Leijonien hyppysissä alusta loppuun.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Suomella ei ollut ottelussa missään vaiheessa hädän päivää. Valtteri Filppula aloitti maalinteon jo alle parin minuutin pelin jälkeen. Mikael Granlund iski toisen maalin toisessa erässä ja Toni Rajala kaunisteli loppunumerot 3–0:aan viimeisen erän rannelaukauksella.

Olli Jokinen ja Karri Kivi nostivat esiin C Moren studiossa mielestään kolme kovinta Leijonaa Itävalta-ottelusta.

– Kyllä tämä on Ollin vika, että selitä nyt, Kivi kertoo ykkösleijonan valinnasta.

– Maailmanluokan pelaaja, Jokinen suitsuttaa ykkösleijonan valintaa.

Katso asiantuntijoiden valinnat videolta.