Jokereissa jättimäinen myllerrys! Toimitusjohtaja eroaa, Jari Kurri myi 40 prosenttia osakkeistaan

13:10
Pääkuvan videolla Jokerien tiedotustilaisuus, jossa kerrottiin Jari Kurrin hankkineen 100 prosenttia seuran osakkeista.

Helsingin Jokerien toimitusjohtaja Jukka Kohonen jättää tehtävänsä, seura tiedottaa verkkosivustollaan. Samalla seura kertoo, että venäläisomisteinen Norilsk Nickel Harjavalta Oy lähtee tukemaan Jokereita tuleville KHL-kausille.

Jokerit tiedotti aiemmin keväällä, että Jari Kurri oli hankkinut itselleen 100 prosenttia seuran osakkeista. Nyt tuohon asiaan tuli muutos, kun Norilsk Nickel Harjavalta Oy on hankkinut 40 prosenttia seuran osakkeista itselleen. Yhtiö on toiminut seuran pääyhteistyökumppanina vuodesta 2017 lähtien. 

Kurri omistaa neuvotteluiden jälkeen 60 prosenttia Jokerien osakkeista. 

– Olemme erittäin iloisia, että merkittävä suomalainen yhtiö haluaa lähteä tukemaan toimintaamme voimakkaasti tulevina vuosinamme KHL:ssä. Näiden positiivisten uutisten myötä aiomme kehittää yhteistyötämme suomalaisten kumppaniemme kanssa ja tavoitteemme on myös etsiä uusia kotimaisia kumppaneita, jotka haluavat olla tukemassa Jokereiden kehitystä, Kurri toteaa seuran tiedotteessa. 

Samalla seuran toimitusjohtajana vuodesta 2014 lähtien työskennellyt Kohonen jättää tehtävänsä. Hänen tilalleen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimetty Eveliina Mikkola.

Mikkola on KHL:n historian ensimmäinen naistoimitusjohtaja.

– Uusien omistusjärjestelyjen ja todella kilpailukykyisen joukkueemme myötä olemme todella innoissamme uudesta kaudesta ja ajasta Jokereissa. Haluan, että seurana pidämme entistä parempaa huolta faneistamme sekä yhteistyökumppaneistamme, joiden kanssa haluamme luoda uusia kiinnostavia yhteistyömalleja sekä kehittää erinomaista ottelutapahtumaamme entisestään, Mikkola kertoo.

Mikkola on toiminut ennen nykyistä pestiään Hartwall Arenan kaupallisena johtajana. Mikkola työskenteli Jokereissa jo 1990-luvulla. Hän aloittaa työssään heti. 


Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja