Jokereiden pelissä pleksihuolia – ensimmäinen erä jouduttiin jättämään kesken

Helsingin Jokerit pelaa jääkiekon KHL:ää lauantaina vieraskaukalossa Barys Astanan vieraana. Ottelun avauserä ei sujunut toivotusti, sillä se jouduttiin keskeyttämään etuajassa pleksin hajoamisen takia.

Ottelun avauserää oli pelattu reilu 16 minuuttia, kun Astanan jäähallin pleksi vaati korjaamista. Tuomarit yrittivät saada pleksin jälleen kuntoon, mutta tehtävä osoittautui liian kimurantiksi ja erä jouduttiin jättämään kesken.

Ottelussa pidetään 17 minuutin tauko, jonka jälkeen pelataan loput avauserästä sekä toinen kaksikymmenminuuttinen.

Lukemat olivat tauolle mentäessä 1-1. Jokereiden maalista vastasi Sakari Manninen. Ilo oli kuitenkin lyhytaikainen, sillä isännät tulivat tasoihin vain kolme minuuttia suomalaisten johtomaalin jälkeen.

Ottelu Kazakstanin Astanassa on Jokereiden kolmas perättäinen vieraspeli. Joukkueiden aikaisemmat kohtaamiset ovat menneet Barysille 5-3.