Mitä ihmettä? Suomalaismaalivahti "teki" hämmentävän voittomaalin KHL:ssä

Vitjaz Podolskin suomalaismaalivahti Joni Ortion nimiin merkittiin jääkiekon KHL:ssä hämmentävä maali. Vitjaz voitti osuman turvin Traktor Tsheljabinskin vieraissa maalein 3–2.

Vitjazille oli toisessa erässä tulossa jäähy, minkä myötä Traktor otti maalivahtinsa pois ja kuudennen kenttäpelaajan jäälle. Traktor-hyökkääjä Marsel Sholokhov yritti syöttää kiekon hyökkäyspäässä siniviivalle puolustajalle, mutta peliväline lipesikin nololla tavalla omaan maaliin.

Viimeisenä kiekkoon oli koskenut Vitjazin riveistä maalivahti Ortio, joten osuma merkittiin hänen nimiinsä.

– Siirretyt rangaistukset ovat mutkikkaita, KHL twiittasi tilanteesta jakamansa videon yhteydessä.

Vitjaz siirtyi osuman turvin toisessa erässä 3–2-vierasjohtoon. Johto piti loppuun saakka, joten Ortio vastasi voittomaalista.