Mainos

Jokaisen koiranomistajan unelma – Nicholas keksi täydellisen lahjan tyttöystävälleen: "Hän rakastaa kahta asiaa enemmän kuin minua”

Jos Vuoden poikaystävä -palkintoja jaettaisiin, olisi Nicholas Purvis vahva ehdokas palkinnon saajaksi. 

Nicholas Purvis on seurustellut tyttöystävänsä, Cassandran, kanssa viimeiset kahdeksan kuukautta, mutta pari seurusteli 1,5 vuotta jo kouluaikoina. Suhde Purvisiin ei kuitenkaan ole Cassandran tärkeysjärjestyksessä ykkösenä. Tärkeintä Cassandralle on nimittäinen hänen koiransa, Lucky, joka on kuulunut perheeseen jo 15 vuoden ajan.

– Hän rakastaa kahta asiaa enemmän kuin minua. Nukkumista ja koiraansa, Purvis kertoi Buzzfeedille.

Niinpä Purvis päätti yhdistää nämä kaksi asiaa viime jouluna. Hän hankki tyttöystävälleen viltin, jota koristaa Luckyn kuva. Mutta ei siinä vielä kaikki. Purvis hankki myös Luckylle oman viltin, jota puolestaan koristaa sen omistajan kuva.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Purvis kertoo, ettei eleellä ollut mitään syvällistä merkitystä, hän vain ajatteli sen olevan hauskaa. Miehen mukaan Cassandra alkoikin lahjan nähtyään nauraa kovaa.

– Hän ei uskonmut, että voisin hankkia hänelle jotain, mistä hän oikeasti pitäisi. Monikaan ihminen ei osta hänelle hyviä lahjoja. Joten hän oli aika yllättynyt.

Purvis jakoi kuvan lahjasta hiljattain Reddit-sivustolle, josta se levisi pian Twitteriinkin. Eläinten ystävät olivat innoissaan kekseliäästä lahjasta, ja moni ilmoitti haluavansa vastaavan viltin.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Tarvitsen tällaisen miehen elämääni, totesti Twitter-käyttäjä Daniella Miele.

Lähteet: Buzzfeed, Someecards

***

0:50

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.