Johtiko Napakymppi-kohu eroon? Ensitreffit alttarilla -ohjelman ex-pari paljastaa: "En tiedä miksi se oli kaikkein kovin juttu"

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa ihastuttaneet Heidi ja Oskari päätyivät eroon. Ex-pari avautuu nyt tuntemuksistaan ohjelman kuvausten jälkeen.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta katsojille tutuksi tulleet Heidi ja Oskari tarkentavat kumpikin omilta tahoiltaan MTV Uutisten haastattelussa eron syitä.

Kauden päätösjaksossa nähtiin koskettava hetki, jossa Oskari ja Heidi päättivät lopettaa avioliiton.

Nyt kuukausia myöhemmin Heidi kuvailee eroon johtanutta päätöstään.

– Meidän ajatusmaailmamme ei kohdannut. Meidän temperamenttimme on yksi iso tekijä. Kommunikointi, ymmärrys toisia kohtaan ja sitten on selittämättömiä ja ratkaisemattomia ristiriitoja, mitä nähtävästikin voi tässäkin ajassa tulla.

– Ei voi olla mainitsematta tai huomaamatta fyysistä vetovoimaa, Heidi kuvailee eron syitä.

"En tiedä minkä takia se nimenomaan oli kaikkein kovin juttu"

Ohjelmassa isoksi käänteeksi nousi niin sanottu Napakymppi-kohu. Heidi koki tulleensa petetyksi puolisonsa puolesta, joka ei ollut kertonut aiempaa osallistumistaan treffiohjelmaan.

Tilanne sai Heidin suuttumaan.

– En suuttunut siitä, että hän osallistui ohjelmaan nimeltä Napakymppi. Vaan siitä, että hän ei halunnut kertoa siitä minulle itse ja se tuli toista kautta, Heidi selventää.

Oskari kertoo, ettei vielä tänä päivänäkään ymmärrä, miksi Heidi suuttui niin paljon kyseisestä tilanteesta.

– En tiedä minkä takia se nimenomaan oli kaikkein kovin juttu. En ole tavoittanut sitä missään vaiheessa, että miten se pystyy olemaan niin iso asia? Itselle se on turhanpäivänen.

– On sitä tullut tehtyä kaikennäköistä tyhmää ennenkin, enkä niitäkään ole kaikkea kerennyt kertoa, Oskari tuumii.

Heidillä oli iso tarve puhua tilanteesta Oskarin kanssa ja hän koki useat yritykset turhiksi.

– Koin, että minut mitätöitiin tämän pettymyksen ja surun kanssa. Siitä ei ollut sallittua sitten puhua. Tämä aiheutti monenlaisia tunteita, Heidi kuvailee.

Oskari puolestaan kokee edelleen, että asiaa on puitu hyvinkin paljon.

– Olen kieltäytynyt puhumasta sen takia, koska se on jo viisi kertaa käyty sama asia läpi. Olen pahoitellut, että hänelle on tullut paha mieli siitä. En enää jaksa kerta toisensa jälkeen, Oskari kertoo.

Haku Ensitreffit alttarilla -ohjelman seitsemännelle tuotantokaudelle on alkanut!

Videolla Heidi ja Oskari kertovat, millaiset välit ex-parilla on nykyään.

Lue myös:

    Uusimmat