Asiantuntijalta viiltävä analyysi Ensitreffit alttarilla -pariskunnan tulehtuneista väleistä: "Te molemmat pelkäätte..."

Heidi ja Oskari tapaavat parisuhdekouluttaja Marianna Stolbow'n, sillä he ovat ajautuneet pahaan riitaan.

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneiden Heidin ja Oskarin yhteiselo on alkanut takkuisesti, ja pariskunta on ajautunut jatkuviin riitoihin. Erityisellä tavalla heidän välejään hiertää Heidin pettymys siihen, että Oskari ei kertonut oma-aloitteisesti morsiamelleen osallistumisestaan Napakymppi-ohjelmaan.

– Minulle tuli hirveenä pettymyksenä se, että mä tajusin, että tämä ei ole ainutlaatuinen kokemus ollut hänelle, Heidi toteaa parisuhdekouuttaja Marianna Stolbow'lle.

– Meidän tilanne on ehkä Heidin kanssa sellainen, että minulla ei ainakaan ole avaimia sen ratkaisemiseen tai avaamiseen, Oskari toteaa.

Asiantuntija analysoi pariskunnan tilannetta ja toteaa, että suhteen solmukohta ei ole epätavallinen.

– Heidin ja Oskarin tilanne on mielestäni monia pariskuntia peilaava sillä tavalla, että toinen jättää sanomatta, koska jos sanoo, niin tilanne pahenee ja toinen kokee hirvittävän uhkaavana sen, että miksi tuo ei sano, Stolbow summaa.

– Te molemmat pelkäätte sellaista hylätyksi tulemisen kokemusta. Hänellä (Oskarilla) pelko siitä, että mitä vain hän sanoo, niin tämä tilanne menee vain pahemmaksi ja sinulla (Heidillä) pelko siitä, että jos tuo ihminen ei puhu, niin minähän en tiedä, että kenen kanssa olen, Stolbow toteaa.

Ensitreffit alttarilla MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa tiistaisin klo 21

Lue myös:

    Uusimmat