Mainos

Johnny Deppin potkuilla yllättävä vaikutus – näin paljon Disney säästää jättämällä tähden ulos elokuvistaan

Pirates of the Caribbean -elokuvissa keskeistä roolia näytellyt Johnny Depp ei jatkossa ole enää mukana elokuvasarjassa. Tämä tuottaa Disneylle muhkeat voitot.

Näyttelijä Johnny Depp on ollut mukana jokaisessa viidessä tähän mennessä ilmestyneessä Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan osassa. Depp on näytellyt elokuvissa keskeistä Jack Sparrow -merirosvon roolia.

Jatkossa Deppiä ei kuitenkaan nähdä enää mukana elokuvissa, sillä Disney on päättänyt uudistaa elokuvasarjansa. Seuraavan Pirates of the Caribbean -elokuvan käsikirjoittavat Deadpool-elokuvan käsikirjoittaneet Rhett Reesen ja Paul Wernickin.

Huomionarvoista on se, että Forbesin mukaan Johnny Deppin jättäminen pois elokuvasta tietää Disneylle mittavia säästöjä. Depp on nimittäin kuitannut yhdeltä elokuvalta 90 miljoonan dollarin palkkion.

Hulppeasta ja tuhlailevasta elämäntavastaan tunnettu Depp ei jää kuitenkaan ihan puille paljaille – näyttelijällä on hallussaan yksi merkittävimpiä rooleja Ihmeotukset-elokuvasarjassa. Deppin jatkoa elokuvissa spekuloitiin runsaasti, kun näyttelijän ex-puoliso Amber Heardsyytti tätä perheväkivallasta.

Lähde: Forbes

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja