Johnny Depp ei ole palaamassa suosittuun rooliinsa

MTV paikalla: Johnny Depp nousee lavalle Jeff Beckin kanssa Helsingissä – tällaiset ovat ennakkotunnelmat 5:38
MTV paikalla: Johnny Depp nousi lavalle Jeff Beckin kanssa Helsingissä

Huhumylly Johnny Deppin paluusta elokuvasaagaan käy kuumana. 

Pirates of the Caribbean -elokuvista tunnetuksi tullut Johnny Depp ei aio palata suosittuun merirosvorooliinsa, uutisoi Metro

Disney on esittänyt kiinnostuksensa saada Depp näyttelemään vielä parissa elokuvassa, mutta Depp ei ole halukas palaamaan kapteeni Jack Sparrowksi. Tähdelle on tarjottu rahaa 300 miljoonaa dollaria rooliin palaamisesta, mutta Depp on kieltäytynyt tarjouksesta. 

Disney on erittäin kiinnostunut korjaamaan suhteensa Johnny Deppin kanssa, lähde kertoi australialaislehdelle POPTopicille

– He ottivat yhteyttä näyttelijään ennen hänen kunnianloukkausoikeudenkäyntiään Amber Heardia vastaan ja kysyivät, olisiko hän kiinnostunut palaamaan yhteen tai kahteen Pirates-elokuvaan, lähde paljastaa. 

Väitteiden mukaan studio olisi jopa lähettänyt Deppille luonnoksen elokuvan käsikirjoituksesta. 

Deppin tiedottaja on kiistänyt väitteet Metro-lehdelle. 

Depp itse kuvaili aikaisemmin kunnianloukkausoikeudenkäynnin eräässä todistajanlausunnossaan tulehtuneita välejään Disneyyn ja totesi, ettei ottaisi enää vastaan Pirates of the Caribbean -elokuvasaagasta roolia kapteeni Jack Sparrow'na, "vaikka hänelle maksettaisiin siitä 300 miljoonaa dollaria ja miljoona alpakkaa".

Depp on näytellyt viidessä Pirates of the Caribbean -elokuvassa. Elokuvasarjan ensimmäinen osa Mustan helmen kirous ilmestyi jo vuonna 2003. Elokuvasarjan arvon sanotaan olevan 4,5 miljardia. Depp heilui rastoineen myös Kuolleen miehen kirstussa, Maailman laidalla, Vierailla vesillä ja Dead men tell no lies -elokuvissa. 

Elokuvan jatko-osiin on kaavailtu Deppin korvaajaksi Margot Robbieta

Lähde: POPTopic, Metro

Juttua korjattu 1.7. kello 23:34: Koko Pirates of the Caribbean -elokuvasarjan arvo on 4,5 miljardia.

Lue myös:

    Uusimmat