Mainos

Kohuissa velloneen Johnny Deppin elokuvan julkaisu peruttiin vain kuukausi ennen ensi-iltaa

0:46

Johnny Deppin tähdittämä, Notorious B.I.G.:n kuolemasta kertova elokuva vedettiin yllättäen pois julkaisusta.

VIDEO: Johnny Deppiä syytetään pahoinpitelystä.

Suosikkinäyttelijä Johnny Deppin uuden City of Lies -elokuvan julkaisu peruttiin vain kuukausi ennen sen ensi-iltaa. The Notorious B.I.G.:n kuolemasta kertovan elokuvan oli määrä ilmestyä syyskuun seitsemäntenä päivänä. Elokuvalle ei ole vielä ilmoitettu uutta ensi-iltaa.

Depp näyttelee City of Lies -elokuvassa B.I.G.n murhaan perehtyvää LAPD-poliisia Russell Poolea. Elokuvan toisessa pääosassa nähdään journalistia näyttelevä Forest Whitaker. Se perustuu Randall Sullivanin kirjaan LAbyrinth: A Detective Investigates the Murders of Tupac Shakur and Notorious B.I.G., the Implication of Death Row Records’ Suge Knight, and the Origins of the Los Angeles Police Scandal.

Kuukausi sitten elokuvan parissa työskennellytGregg Brooks haastoi Deppin oikeuteen pahoinpitelystä. Brooksin mukaan viinalta haissut Depp löi tätä kahteen kertaan kylkiluihin ja tarjosi yhteenoton jälkeen miehelle siltä seisomalta satatuhatta dollaria siitä, että tämä löisi vuorostaan Deppiä kasvoihin.

Lisäksi on väitetty, että Brooks sai potkut City of Lies -elokuvan tuotannosta, kun hän kieltäytyi allekirjoittamasta salassapitosopimuksen, joka olisi estänyt hänet haastamasta Deppiä oikeuteen. Brooksin hakemien korvausten arvoa ei ole paljastettu julkisuuteen.

Deppin seuraava elokuva Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset herätti myös kohua, kun Depp sai jatkaa rooliaan Gellert Grindelwaldina. Harry Potter -maailmaan sijoittuvien elokuvien fanit vaativat rooliin uutta näyttelijää, sillä Deppin entinen puoliso Amber Heard syytti häntä pahoinpitelystä kaksikon suhteen aikana. Depp on kieltänyt kaikki syytökset.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.