Johnny Deppiä ei enää nähdä Jack Sparrow'n roolissa – tässä syy

Johnny Depp avoimena haastattelussa 1:17

Disneyn ja Johnny Deppin tiet erkanevat 15 vuoden yhteistyön jälkeen.

VIDEO: Johnny Depp avoimena haastattelussa

Yksi elokuva-aikakausi on päättymässä, kun Disney suunnittelee hylkäävänsä Johnny Deppin Jack Sparrow -hahmon tulevista Pirates of the Caribbean -elokuvista. 55-vuotias Depp on esittänyt hahmoa 15 vuoden ja viiden elokuvan ajan. Käsikirjoittaja Stuart Beattie kommentoi aihetta Daily Mail -julkaisulle. 

– Mielestäni hänen matkansa on ollut mahtava. Hän on tehnyt hahmosta omansa, ja siitä on tullut hänen tunnetuin roolinsa. Lapset ympäri maailmaa rakastavat häntä sinä hahmona, Beattie sanoi.

Beattien mielestä Depp tullaan jatkossakin muistamaan parhaiten Jack Sparrow'na. Kyseessä on toistaiseksi ainoa hahmo, jota Depp on esittänyt viiteen kertaan.

– Ennen Jack Sparrow'n roolia Deppiä pidettiin tänä omituisena indie-näyttelijänä, joka teki pieniä Tim Burton -elokuvia, mutta hän ei ollut läheskään mikään elokuvatähti. Meitä pidettiin hulluina, kun palkkasimme hänet, Beattie kertoi.

Disneyn kerrotaan tavanneen Deadpool-elokuvan käsikirjoittajat Rhett Reesen ja Paul Wernickin. Kaksikkoa kaavaillaan käsikirjoittamaan seuraava Pirates of the Caribbean -elokuvaa.

Deppin viimeiseksi Pirates of the Caribbean -elokuvaksi näyttää jäävän viime vuonna ilmestynyt Dead Men Tell No Tales. Saagan viides elokuva otettiin vastaan vaihtelevalla menestyksellä ja se teki vähiten rahaa kaikista Pirates of the Caribbean -elokuvista.

55-vuotiaalla Deppillä on ollut vauhdikas vuosi. Kesällä näyttelijän terveys nousi huoleksi Deppin fanien ja ystävien keskuudessa. Lisäksi hänet haastettiin oikeuteen City of Lies -elokuvan kuvauksissa sattuneen välikohtauksen vuoksi ja elokuvan syksylle suunniteltu ensi-ilta peruttiin.

Depp nähdään seuraavan kerran valkokankaalla marraskuussa ilmestyvässä Ihmeotukset: Grindelwaldin rikokset -elokuvassa. Näyttelijän mukanaolo elokuvassa herätti Harry Potter -universumin faneissa paljon närää, sillä Deppin entinen vaimo Amber Heard syytti miestä perheväkivallasta.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat