Johnny Deppin ja Amber Heardin liiton merkittävimmät hetket – näin tähtiparin rakkaustarina eteni

Näyttelijäpariskunta Johnny Depp ja Amber Heard eroavat hieman yli vuoden kestäneen avioliiton jälkeen. Liittoon on kuulunut melko paljon kommellusta koirein kanssa.

Pirates of the Caribbean -elokuvien tähti Johnny Deppin vaimo Amber Heard on hakenut avioeroa miehestään 15 kuukauden avioliiton jälkeen.

52-vuotias Depp tapasi Heardin vuonna 2009 Rommipäiväkirja-elokuvan kuvauksissa, mutta kaksikon romanssi alkoi vasta 2012.

Neljän vuoden lemmen leiskunta on tullut päätökseen, kun 30-vuotias Heard jätti avioerohakemuksen ja pyysi samalla eron jälkeistä taloudellista tukea. Depp on pyytänyt tuomaria kumoamaan pyynnön.

Alla on aikajana kaksikon parisuhteen merkittävistä vaiheista.

Lokakuu 2009

Depp ja Heard tapasivat toisensa vuonna 2009 Rommipäiväkirjat-elokuvan kuvauksissa, jossa esittivät toistensa ihastuksia. Suhde ei kuitenkaan ottanut tuolloin vielä tuulta alleen.

– Rakastan lapsia. Minulla on kaksi ja he ovat täydellisiä. Voisin hankkia sata. Mutta minullahan on se helppo rooli, eikö vain? hän vitsaili.

Kesäkuu 2012

Depp erosi kesäkuussa 2012 kumppanistaan Vanessa Paradisista, jonka kanssa hän ei koskaan avioitunut, vaikka pari piti yhtä 14 vuoden ajan..

Pian eron jälkeen Depp alkoi tapailemaan Heardia. Suhteen alkuvaiheessa Depp ilmaisi ihastumistaan tiettävästi esimerkiksi niin, että osti nuorikolleen hevosen.

Tammikuu 2014

Tammikuussa julkisuuteen vuosi tieto, että pari on kihlautunut ja suunnittelee astuvansa avioliittoon.

Depp vihjaili alkuvuodesta olevansa kiinnostunut myös perheenlisäyksestä.

Helmikuu 2015

Pari astui avioliittoon helmikuussa 2015 Deppin omalla saarella Bahamalla. Deppin lapset Lily-Rose ja Jack ottivat osaa juhlallisuuksiin.

Toukokuu-kesäkuu 2015

Pariskunta keräsi huomiota menneenä kesänä, sillä he veivät koiransa Pistolin ja Boon yksityiskoneella laittomasti Australiaan.

Australian laki edellyttää, että tautitartuntojen välttämiseksi koirien tulisi olla karanteenissa kaksi viikkoa saapuessaan maahan.

Pahimmillaan pariskuntaa olisi voinut uhata 10 vuoden vankeustuomio.

Lokakuu 2015

Lokakuussa 2015 Heard saapui Los Angelesiin katsomaan miehensä keikkaa, kun tämä yhdisti voimansa Alice Cooperin kanssa. Heidän Hollywood Vampires -rockyhtyeensä veti debyyttikeikkansa tuolloin.

Heard seurasi keikkaa hyväntuulisena.

Marraskuu 2015

Huhut pariskunnan avioliitto-ongelmista alkoivat kiertää marraskuun tietämillä. Tuolloin Heard kuitenkin torppasi kaikki väitteet Marie Clairen haastattelussa.

– Yritän olla reagoimatta kaikkiin kamaliin väärinkäsityksiin elämästämme, mutta se on   vaikeaa, nainen sanoi tuolloin.

Tammikuu 2016

Tämän vuoden tammikuussa Depp kiitti vaimoaan siitä, että tämä sietää häntä.

– Haluan kiittää vaimoani Amberia, joka kestää minua. Kaikkien näiden hahmojen kanssa eläminen ei voi olla helppoa. Se on vaikeaa minulle, sen on pakko olla vaikeaa myös hänelle, Depp sanoi kiitospuheessaan vastaanottaessaan Desert Palmin palkintoa.

Myöhemmin hän täsmensi, että hänen vaimonsa ei ole aina helppoa kestää miehensä kummallisia hahmoja.

Huhtikuu 2016

Huhtikuussa pariskunta julkaisi hämmentävän anteeksipyyntövideon, joka jäi heidän viimeiseksi yhteiseksi julkiseksi esiintymisekseen.

Videolla pariskunta pyysi anteeksi hämminkiä koirien kanssa ja kehui Australiaa.

Toukokuu 2016

Kuten sanottu, anteeksipyyntövideon jälkeen paria ei ole paljoa nähty yhdessä. Heard edusti muun muassa Met-gaalassa yksin.

25. toukokuuta Heard jätti avioerohakemuksensa vain muutamaa päivää Deppin äidin Betty Sue Palmerin kuoleman jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat