Johnny Depp sai 60-vuotissyntymäpäivänään suurimman onnittelulaulun, jonka hän on koskaan saanut

MTV paikalla: Johnny Depp nousee lavalle Jeff Beckin kanssa Helsingissä – tällaiset ovat ennakkotunnelmat 5:38
Tällaiset ennakkotunnelmat Johnny Deppin ja nyt jo edesmenneen Jeff Beckin konsertissa oli viime vuonna.

Näyttelijä Johnny Depp täytti 60 vuotta 9. kesäkuuta. 

Näyttelijä-muusikko Johnny Depp täytti 60 vuotta 9. kesäkuuta. Hän oli torstaina 8. kesäkuuta keikalla bändinsä Hollywood Vampiresin kanssa Bukarestissa, Romaniassa, josta kokoonpano aloitti Euroopan-kiertueensa. 

Paikalla oli 40 000 katsojaa. Deppin bändikaveri Alice Cooper kehotti yleisöä laulamaan näyttelijälle onnittelulaulun, kun kello löi 12 yöllä. 

– Vau. Tämä on suurin syntymäpäivälaulu, jonka olen koskaan kuullut. Kaunista, kiitos, Depp kertoi yleisölle esityksen jälkeen videolla, jonka bändi jakoi Instagramissa.

Voit katsoa videon klikkaamalla nuolta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Toukokuussa uutisoitiin Deppin murtaneen nilkkansa, ja musiikkikokoonpano joutui siirtämään kolmea kiertuepäiväänsä kesäkuun alusta heinäkuun loppuun.

Bukarestin esiintymisen aikana Deppin nähtiin pitävän kipsiä vasemmassa jalassaan. Keikka oli ensimmäinen murtuman jälkeen. 

Hollywood Vampiresiin kuuluu Deppin ja Cooperin lisäksi myös Aerosmithistä tuttu Joe Perry. Bändin kiertueen on tarkoitus jatkua heinäkuun loppuun.

Depp oli äskettäin promoamassa Cannesissa tähdittämäänsä elokuvaa nimeltään Jeanne du Barry.

Depp ohjaa syyskuussa elokuvan nimeltään Modigliani, joka kertoo italialaisen taiteilijan Amedeo Modiglianin kahdesta vuorokaudesta. 

– Haluan elokuvia, jotka merkitsevät minulle jotakin, tai että ainakin voin lisätä niihin jotakin, Depp kertoi The Hollywood Reporterin haastattelussa. 

 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat