Johnny Depp hävisi oikeustaistelun The Sun -lehdelle

Ex-aviopari Johnny Depp ja Amber Heard jatkavat silmitöntä vihanpitoaan – tämä monimutkaisesta kiistasta tiedetään 7:18
Ex-aviopari Johnny Depp ja Amber Heard jatkavat silmitöntä vihanpitoaan

The Sun -lehti kirjoitti Johnny Deppin olevan "vaimonhakkaaja". 

Hollywood-näytttelijä Johnny Depp haastoi The Sunin oikeuteen kunnianloukkauksesta vuonna 2018 julkaistun jutun takia, jossa Deppiä kutsuttiin "vaimonhakkaajaksi". Lehden mukaan kuvailu oli oikeutettu. 

CNN sekä BBC kertovat, että Depp hävisi The Sun -lehdelle oikeudessa. Julkaisun mukaan tuomari totesi, että The Sun -lehti on pystynyt todistamaan väitteet oletettavasti todeksi.  

Oikeudenkäynnin keskiössä on Deppin ja hänen entisen aviopuolisonsa, näyttelijä Amber Heardin, 34, lyhyen ja myrskyisän avioliiton tapahtumat. Kumpikin osapuoli on syyttänyt toisiaan vuoron perään muun muassa pahoinpitelystä sekä väkivaltaisesta, sekavasta ja uhkaavasta käytöksestä. Heard toimii The Sunin todistajana kunnianloukkausoikeudenkäynnissä. 

The Sun -lehden edustaja kiittääkin nyt Heardia rohkeudesta. Oikeudenkäyntiä käytiin 16 päivän ajan heinäkuussa Lontoossa. 

– Vaikka hän (Depp) on osoittanut tärkeitä elementtejä kunnialoukkaussyytteeseen liittyen, niin todisteet ovat osoittaneet, että mitä he ovat kirjoittaneet ja julkaisseet, on kuitenkin olennaisesti totta. 

– Olen tullut tähän johtopäätökseen tutkittuani tarkasti 14 sattumusta, joihin vastaajat vetoavat, sekä kantajan esittämät yksityiskohdat, jotka minun on tullut ottaa huomioon, tuomari toteaa. 

Heardin asianajaja totesi, ettei päätös ollut yllätys niille, jotka olivat olleet läsnä Lontoon korkeimman oikeuden oikeudenkäynnissä. 

–  Hyvin pian tulemme esittämään vieläkin laajempia todisteita Yhdysvalloissa, hän toteaa. 

–  Olemme sitoutuneet saamaan oikeuden Amber Heardille Yhdysvaltain tuomioistuimessa ja puolustamaan Heardin oikeutta sananvapauteen. 

The Sun -Lehti on kampanjoinut yli 20 vuoden ajan perheväkivallan uhrien puolesta.

– Perheväkivallan uhreja ei saa koskaan hiljentää. Kiitämme tuomaria hänen huolellisesta työstä  ​​ja kiitämme Amber Heardia rohkeudesta antaa todisteita tuomioistuimelle.

Kumpikin osapuoli on syyttänyt toisiaan väkivaltaisesta sekä loukkaavasta käytöksestä. Heard esitti heinäkuussa 14 syytöstä Deppin suorittamasta parisuhdeväkivallasta, jotka kaikki Depp itse kiisti. Nämä 14 syytöstä olivat The Sunin puolustuksen ytimessä.

Heard ja Depp olivat naimisissa vuosina 2015-2017.

Myös Depp syytti Heardin käyttäytyneen väkivaltaisesti sekä sekavasti parin suhteen aikana. 

Depp nosti syytteen Sun Groupin julkaisijaa News Group Newspapers (NGN) ja päätoimittaja Dan Woottonia vastaan ​​Sunin verkkosivustolla 27. huhtikuuta 2018 julkaistun artikkelin vuoksi.

Artikkelin otsikko oli "Gone Potty: How can JK Rowling be 'genuinely happy' casting wife beater Johnny Depp in the new Fantastic Beasts film?". 

Lue myös:

    Uusimmat