Johanna Tukiaisen muodonmuutos: Lyhyttukkainen teknolaulaja - kuuntele

Johanna Tukiainen on julkaissut uuden englanninkielisen kappaleensa. Kappaleen promokuvissa nainen esiintyy lyhyessä tukassa.

Johanna Tukiaisen uusi kappale on nähnyt päivänvalon. Some Day -kappale on teknoa ja Johannan mukaan kappaleessa lauletaan syövästä.

– Biisin sanat kertovat miehestä, joka sairastui vakavaan syöpään. Kaikki sanoivat, ettei hän parane siitä, mutta tulikin terveeksi. Tuottaja Kriya on itse laatinut sanat, minulla ei ollut niistä mitään tietoa enkä pystynyt niihin vaikuttamaan. Biisin syvällisempi tarkoitus on siinä, että jokainen ihminen käy läpi vastoinkäymisiä elämässään ja niistä on kuitenkin mahdollista selvitä entistä vahvempana, Johanna kirjoittaa 7 päivää -lehden sivuilla pitämässään blogissa.

– Uusi kappaleeni, techno-tyyppinen tanssiversio julkaistiinkin jo eilen Facebookissa. Tänään maanantaina tullaan julkaisemaan 3 muuta versiota kappaleesta, joista yksi on radioversio, Johanna kirjoittaa.

Miamissa tällä hetkellä managerinsa Jamesin luona oleskeleva Johanna on stailattu kappaleen promokuvissa täysin lyhyeen tukkaan ja hillittyyn meikkiin.

– Olen tosi erinäköinen kuvissa, tarkoitus oli tehdä minusta "makean" näköinen, mutta ei mitenkään barbimainen eikä kauhean seksikäs.

Kuuntele Johannan uusi kappale Some DayYouTubesta

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja