Johanna Puhakka sai purkkiin Rantabaari-sarjan kuvaukset: "Vähän itkettiin tänään, mutta onneksi kohta on karonkka"

4:26
Rantabaarin näyttelijät Johanna Puhakka ja Sofia Arasola kertovat, kuinka kuvaukset ovat sujuneet vaihtelevissa kesäsäissä.

Näyttelijä Johanna Puhakka kertoo Instagramissa saaneensa purkkiin Rantabaarin kolmannen kauden kuvaukset. 

Salattuja elämiä ja Rantabaari-sarjaa tähdittänyt Johanna Puhakka julkaisi Instagramissa kuvan viimeisestä Rantabaarin kuvauspäivästä. Puhakka on kuvannut Rantabaari-sarjaa koko kesän ajan Helsingissä. Kyseessä on sarjan kolmannen kauden kuvaukset. 

– Se oli siinä, Rantabaarin kolmoskausi on purkissa, byeeee. T. Alissa ja Milo. Vähän itkettiin tänään, mutta onneksi kohta on karonkka, Puhakka kirjoittaa. 

Puhakalla on takanaan  työntäyteinen kesä, sillä hänet tullaan näkemään roolissa Renny Harlinin uudessa Luokkakokous 3 -elokuvassa. Puhakka paljasti uutisen Instagram-kuvassaan muutama päivä sitten.

– Tää muija oli sit tänään legendaarisen (ja älyttömän sympaattisen) mr. Harlinin ohjauksessa. What a day.
Ens keväänä sit k a i k k i menee kattoo Luokkakokous 3 missä mäkin heilumas! Puhakka kirjoittaa. 

– Kaikkea sitä elämä tuo tullessaan, vitsi että oli siistiä eilen, Puhakka lisää toisessa kuvassa kuvauspaikalta otetussa kuvassa. 

Kesäkuussa Puhakka kertoi MTV Uutisille opinnoistaan. Puhakka opiskeli viime lukuvuoden ajan Lontoossa ja hän valmistuu pian teatteritaiteen maisteriksi saadessaan Master of Arts -tutkinnon. Koronapandemian takia kevään opinnot siirtyivät etäopinnoiksi, kun Puhakka palasi tilanteen takia Suomeen. 

– Esitän lopputyönä monologin virtuaalisesti. Oikeasti olisimme esiintyneet isolla lavalla muille. Käy tämä näinkin, Puhakka kertoi kesäkuussa.

Puhakka kertoi myös olevansa kiinnostunut kansainvälisen uran mahdollisuudesta. 

– Olen avoin kaikille mahdollisuuksille.

Rantabaari-sarjan odotettu 3. kausi alkaa C Moressa 14.9. Rantabaari-sarjan 2. kausi Subilla maanantaista keskiviikkoon klo 20 kolmen jakson viikkotahdilla 3.8. alkaen.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja