Rantabaari-sarjan tähti Johanna Puhakka vaihtoi radikaalisti hiustyyliään:"Sielu myyty takaisin s*atanalle"

4:26
Ihmissuhdesolmuja Rantabaarissa – Salatut elämät -tekijöiden draamasarjan 3. kausi vauhtiin syyskuussa

Johanna Puhakka nähtiin tummissa hiuksissa viimeksi vuonna 2019. 

Rantabaari-sarjasta tuttu Johanna Puhakka on vaihtanut hiustyyliään. Viime aikoina vaaleissa kutreissa nähty näyttelijä värjäsi hiuksensa takaisin tummaksi. Puhakka julkaisi uudesta tyylistä kuvan Instagram-tililleen

– Sielu myyty takaisin saatanalle, ja vielä hyvään hintaan, Puhakka kirjoittaa julkaisemansa kuvan yhteyteen. 

Puhakka aloitti vuoden 2019 talvella hiusten vaalennusprosessin, josta hän julkaisi videon YouTube-kanavalleen. Ennen vaalennusprosessia näyttelijällä oli tummanruskeat hiukset. 

Kuvassa Johanna Puhakka ennen vaalennusprosessia.

Pikkuhiljaa hiukset muuttuivat vaaleammaksi. Kuvat peräisin vuoden 2019 toukokuulta. 

Vielä viisi päivää sitten Puhakka poseerasi täysin vaaleissa hiuksissa Instagram-kuvassaan. 

Puhakka kertoi heinäkuussa julkaistussa Instagram-päivityksessään pohtineensa, josko leikkaisi hiuksensa lyhyeksi. Tähän pohdintaan Puhakka oli saanut ystävältään vastauksen, että hän näyttäisi hyvältä vaikka vihreä muovipussi päässään. Näyttelijä julkaisikin seuraajiensa iloksi kuvan, jossa hassuttelee muovipussi päässään. 

– Tottahan se on kuten kuva vuodelta 2017 osoittaa. Se kuka arvaa miksi tämä pussi on mulla päässä, voittaa yllätyspalkinnon. Paikalla olleet ystäväni ette saa kommentoida, Puhakka sanaili julkaisemansa kuvan yhteydessä. 

Kesäkuussa Puhakka kertoi MTV Uutisille opinnoistaan. Puhakka opiskeli viime lukuvuoden ajan Lontoossa ja hän valmistuu pian teatteritaiteen maisteriksi saadessaan Master of Arts -tutkinnon. Koronapandemian takia kevään opinnot siirtyivät etäopinnoiksi, kun Puhakka palasi tilanteen takia Suomeen. 

– Esitän lopputyönä monologin virtuaalisesti. Oikeasti olisimme esiintyneet isolla lavalla muille. Käy tämä näinkin, Puhakka kertoi kesäkuussa.

Puhakka kertoi myös olevansa kiinnostunut kansainvälisen uran mahdollisuudesta. 

– Olen avoin kaikille mahdollisuuksille.


Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja