Johanna Pakonen ja Samu-kihlattu yhteiskuvassa – tangokuningattarelta tunteikas avautuminen: "Paljon on ollut mutkia matkassa"

12:13
Johanna Pakonen kertoi uudesta rakkaudesta viime keväänä.

Johanna Pakonen kirjoitti yhteiskuvaan koskettavan kirjoituksen.

Vuoden 2002 tangokuningatar Johanna Pakonen julkaisi Samu-rakkaansa kanssa yhteiskuvan vuodenvaihteessa. Vuonna 2020 kihlautunut pariskunta halaa otoksessa toisiaan ja taivaalla näkyy näyttäviä ilotulitteita.

Pakonen kirjoittaa, että pariskunnalla lähti käyntiin neljäs yhteinen vuosi.

– Tunteet räiskyy, molemmat on aivan tärähtäneitä ja sitten kuitenkin toisaalta niin rauhallisia ja seesteisiä, kun ollaan oikeassa paikassa, oikeassa seurassa. Siellä missä sielu lepää ja kenen kanssa.

– Paljon on ollut mutkia matkassa ja eiköhän niitä ole edessäpäinkin, mutta kun suunta on yhteinen ja uuden vuoden askelmerkit on piirretty paperille, on helpompi kulkea vakaasti yhteistä tulevaisuutta rakentaen. Lämmöllä, rakkaudella, kiitollisuudella, kunnioituksella, arvostuksella.

Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen tästä.

Pakonen kirjoittaa, että hän on huono sanomaan arjessa ääneen näitä asioita miehelleen.

– Toivon tänä vuonna oppivani sanoittamaan enemmän vaikkapa kiitollisuutta sinua kohtaan. Päivittäin pyrin näyttämään kaikki tunteeni vaikka pieniä asioita tekemällä, mutta tiiän, että niitä asioita haluaa myös kuulla.

– Kiitos, kun huolehdit meidän perheestä aivan väsymykseen saakka. Kiitos, kun olet ollut tukenani nämä pari merkillistä vuotta, kun kipuilen identiteettini ja toimeentuloni kanssa. Kiitos, että saan toteuttaa itseäni uuden urapolun kautta toistaiseksi opiskelujen parissa. Kiitos, kun jaksat silloin, kun itse en jaksa.

Lopuksi Pakonen kirjoittaa, että vuodet ovat tuoneet kaikenlaista kaunista ja myös epämukavia asioita, mutta hän uskoo, että ne ovat opettaneet ja kasvattaneet pariskuntaa yhteen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja