Mainos

Joensuussa kaahattiin huumepäissä ajokortitta väärillä kilvillä

Itä-Suomen poliisilla piti perjantaina kiirettä kahden hurjastelijan kanssa.

Joensuulaisen 31-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta, huumausaineen käyttörikokseen ja ajoneuvorikkomukseen Joensuun Pyhäselässä. Poliisi sai iltapäivällä ilmoituksen autosta, jonka ajotyyli herätti epäilyksiä.

Poliisi havaitsi auton Imatrantiellä Savikon kohdalla. Henkilöauton kuljettaja kääntyi Mulonväylälle ja kiihdytti vauhdiksi tutkan mukaan 115 kilometriä tunnissa 60 km/t -nopeusrajoitusalueella. Kahden kilometrin takaa-ajon jälkeen henkilöauto pysähtyi, ja poliisi tavoitti silminnähden päihtyneen ja tokkuraisen oloisen 31-vuotiaan kuljettajan. Puhalluskoe näytti nollaa, mutta pikahuumetesti antoi positiivisen tuloksen. Miehellä ei ole voimassa olevaa ajokorttia ja lisäksi autossa oli kiinnitettynä väärän auton rekisterikilvet.

Myöhemmin illalla puolestaan kaavilaisen 44-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen henkilöautolla Kuopiontiellä Liperin Ylämyllyn Lautasuon kohdalla. Poliisipartio oli hieman ennen iltayhtätoista mitannut autolle nopeutta 157 kilometrin tunnissa 100 km/t -nopeusrajoitusalueella. Autossa oli ollut kuljettajan lisäksi kaksi matkustajaa. 44-vuotias oli määrätty väliaikaiseen ajokieltoon.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.