Joel Pohjanpalo virnuili maalivireestään, heitti viiltävän kuitin tähtivahti Lukas Hradeckylle – ”Ei ole montaa saanut kiinni”

3:40
MTV Urheilun asiantuntija Juha Reini ennakoi Huuhkajien EM-lohkoa.

Huuhkajat on valmistautunut viime päivät tiukasti Suomen osalta lauantaina käynnistyviin EM-kisoihin. Tunnelma ja vire joukkueen harjoituksissa on ollut hyvä – varsinkin Joel Pohjanpalolla.

Talvella loukkaantumisesta kärsinyt Pohjanpalo päätti vaiherikkaan kautensa tehokkaassa maalivireessä. Huhtikuun lopulla Pohjanpalo laukoi hattutempun Werder Bremenin verkkoon ja toukokuussa suomalaishyökkääjä onnistui ohittamaan Bayer Leverkusenin Lukas Hradeckyn.

Pohjanpalo on tuonut maalivireen mukanaan myös Venäjän Repinoon, jossa Huuhkajat valmistautuu parhaillaan EM-kisoihin. Hradecky on joutunut taipumaan Pohjanpalolle myös harjoituksissa, ainakin hyökkääjän omien sanojen mukaan.

– Voitte "Lukelta" kysyä, olenko osunut maalipuiden väliin. Hyvin on osunut ainakin omasta mielestäni. Ei Luke ole montaa kiinni saanut, Pohjanpalo virnuilee Palloliiton lehdistötilaisuudessa.

Tunnelma harjoituksissa on muutenkin ollut odottavan hyvä.

– Huomaa, että kaikki ovat valmiina kisoihin. Tämä on yksi isoimmista saavutuksista ja näytönpaikoista jokaiselle pelaajalle. Kaikki ovat pitäneet huolen siitä, että kun pallo lähtee liikkeelle, niin kaikki ovat valmiina.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja