Joel Harkimo nappasi suosikkilaulajan mukaansa uuteen projektiinsa: "Pääesiintyjän pitää olla timanttia"

Diili-ohjelmassa mukana olevat Joel Harkimo ja Riia Martinoja tuovat uudenlaisen ravintolakonseptin laulajatähti Krista Siegfridsin tähdittämänä Helsinkiin.

Tv-tähti Joel Harkimo kertoi uuden show-ravintolayrityksensä lehdistötilaisuudessa 26. syyskuuta tuoreimmat kuulumisensa.

Nyt ohjelman kuvausten jälkeen, mies on aloittanut uuden aluevaltauksen, jossa ihmiset tulevat syömään teatteriin, nauttien samalla tähtiesiintyjän show’sta.

– Ollaan ideoitu tämä Riian kanssa yhdessä. Lähdettiin siitä, että pääesiintyjän pitää olla timanttia. Oli mahtavaa, että Krista oli oikein unelmoinut tämän tekemisestä. Hän on varmasti Suomen kovimpia viihdyttäjiä, Harkimo intoilee.

Omasta yksityiselämästään vaitonainen mies kertoo toiveistaan kumppanin suhteen.

– Pitää olla hyvä tyyppi, Harkimo naurahtaa.

Diilissä isänsä Hjallis Harkimon neuvonantajana nähtävä mies kertoo suositun tv-sarjan kuvauksista jääneen mieleen tilanteet, joissa johtoryhmä joutui puuttumaan kilpailijoiden sanomisiin.

– Ainoa mikä jäi arveluttamaan, oli se, kuinka paljon johtoryhmän piti puuttua muiden tekemisiin ja sanomisiin. Aika kovaa ne välillä toisistaan puhuivat. Se jäi vähän mietityttämään, Harkimo kuvailee.

Lue myös:

    Uusimmat