Tiger King -tähdestä tv-sarja – hän hyppää Joe Exoticin rooliin

John Cameron Mitchell näyttelee tulevassa sarjassa Tiger Kingiä eli Joe Exoticia. 

Netflixin Tiger King -dokumenttisarja sai viime vuoden keväänä koko maailman kohisemaan. Dokumentissa seurattiin villikissatarhaa ylläpitävän Joe "Exotic" Schreibvogein uskomatonta elämää.

Tällä hetkellä Exotic istuu vankilassa Yhdysvalloissa 22 vuoden tuomiota, sillä hänet tuomittiin syylliseksi "vihollisensa" Carole Baskinin salamurhan tilaamisesta ja suunnittelemisesta sekä lukuisista villieläinrikoksista. 

Joe Exoticista työstetään parhaillaan tv-sarjaa, joka pohjautuu Wondery-podcastiin. Joe Exotic -nimellä kulkevan sarjan ensimmäiset näyttelijäkiinnitykset on julkaistu. 

Tulevassa sarjassa Tiger Kingin rooliin hyppää näyttelijä John Cameron Mitchell. Mitchell kertoo ottaneensa roolin antisankarina innoissaan vastaan. 

– Joe ja minä olemme samanikäisiä ja kuten hän, minäkin kasvoin homoseksuaalina Teksasissa, Oklahomassa ja Kansasissa, joten tiedän vähän tästä tyypistä ja hänen epätoivoisesta yrityksestään valloittaa tämä epäystävällinen maailma, hän kuvaili. 

Mitchell tunnetaan parhaiten Hedwig and the Angry Inch -musikaalin toisena luojana, jonka Broadway-versio toi hänelle Tony-pystejä. Hän näytteli ja ohjasi myös musikaalin elokuvaversion Hedwig. 

Carole Baskinin roolissa tulevassa sarjassa nähdään Kate McKinnon. 

Lähteet: NBC News, Deadline

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja